![]() |
#1 |
![]() Şahsi ‘Sonlar Bana Varıyor’ adlı 15 şarkıdan oluşan yeni albümüyle tekrardan sizlerle. İndirmek İçin : http://melankolia.com.tr/sahsi-sonlar-bana-variyor/ Rar Şifresi: www.melankolia.com.tr Melankolia Müzik ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]() Şahsi, Şahsi olduğu için değil Melankolia adı altında olduğu için 10bin civarıdır. Yoksa en cırtlak sesli kişi bile olsa Melankolia ismini görünce belli bir kitle tarafından gelen yorumlar çok güzel, çok süper türü olacaktır.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]() Hiphoplife hakkında da farklı düşündüğüm söylenemez. Oraya kadar gelmiş, sorun yok. Kıskanmamıza sebep de yok (kıskanacak adam mı kalmadı?). Helal olsun 10binlerce indirilmiş dedin bunun sebebini söyledim oysa 2009 öncesinde de çalışmaları olmasına rağmen kaç kişi tanıyordu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() benim dediğim olay işte ya .d ona kaldıysa ajdarın çikita muzunu 7 den 70 e herkes biliyo ama iğrenç bir şarkı o hesap buda melankolia müzik etiketi alıntıda çıktığı için indirilio dinlenio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
sahsi, Sahsi Albumleri |