Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > HiPHoP > Türkçe Rap > Haberler
Connect

Şanışer - Uzun zaman sonra (açıklama vs.)

Seçenekler Stil
Alt 07-26-2010, 06:16 PM   #1
ƒυякαη
Forum Araştırmacısı
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 146
İletisim
Standart Şanışer - Uzun zaman sonra (açıklama vs.)

Merhabalar , sevgili dinleyenlerime ve merak eden insanlara hayatımdaki genel gelişmeleri biraz olsun anlatmak, hem kendimi rahatlatmak hem de biraz olsun merakınızı gidermek istedim.
Bildiğiniz üzere , bayağı uzun zamandır bir internet projesi gerçekleştirmedim ve mutluyum ki beni yaptıgım o işlerle dinlemeye başlayan insanlar hala beni unutmuş değiller. Şimdi bunun nedenlerine açıklık getirmek istiyorum.
Duyurdugum albümü söylediğim vakitte piyasaya çıkaramadık. Çünkü istedim ki olmuşken promosyonlu sağlam bir iş olsun . Ama bunları yapabilecek kaynaklara ulaşamadıgımızdan gerçekleşemedi işte. Neticede 2008'in başından bu yana ne bir albüm ne bir e.p. verdim internete.

Fakat sanmayın ki bu süre içerisinde üretmedim.Emin olun her günüm müzik yaptığım bilgisayarımın başında saatler harcanan bölümler içeriyor.Elimdeki işler toplasam 3 undergorund albüm olur ama bunları paylaşmayı uygun bulmuyorum çünkü sizlere yeni , farklı , daha ileride bir müzik sunmak istiyorum. Eski yaptıklarımla aynı eksende olan işler beni tatmin etmiyor. Bunun için çalışıyorum günler, haftalar, aylar ve hatta yıllar boyu. Umarım yakında tekrar bol bol sesimi duyacaksınız ve umarım yeni yazdıklımı da partylerde , hatta daha büyük konser ve organizasyonlarda hep bir ağızdan söyleyeceğiz.

Canımı sıkan başka meselelere de değinmek istiyorum ; benim Rafet El Roman'la anlaşmamı populist bulan , beni davaya ihanetle suçlayan insanlar var. Bu art niyet veya cahillik dışında hiç bir nedenden dolayı kabul edilemez bir durumdur. Sizce yeraltında rap yaparak , sadece bundan gelen maddi gelirle evlenip çocuk yapmak , o çocuga iyi bir gelecek sağlamak ne derece mümkün? Ben size söyleyeyim arkadaşlarEĞİL(Yaşım 23 ve artık cidden istiyorum bu söylediklerimi yapmayı)
Benim ve benim gibi bir çok arkadaşım verdiği emeğin karşılığını maddi olarak alamıyor , ve emin olun bu müzik içinde ciddi yere sahip arkadaşım benimle aynı şeyi düşünüyor. Bu düşünce çerçevesinde hareket etmeyen insanlar sadece TUZU KURU insanlardır. Benim de aileden varlıklı bir yapım olsaydı belki internette kendi içimizde müzik yapmayı tercih edebilirdim ; ama muhtemelen yine etmezdim. Çünkü yaptığımız müziği kabul ettirmek istiyorsak daha geniş kitlelere dinletmeliyiz kendimizi, hangi davaya hıyanet bu? Ben burada bu sayfadan size hangi parçalarımı sunduysam , konserlerde hep beraber hangi şarkıları söylediysek o tarzda parçalarla yapacagım bandrollü albümlerimi , yani benim oranı buranı salla diye parçalar yapmayacagımdan emin olmalısınız. Bi takım kişiler öyle düşünmese de bu kalem hep ne hissettiyse onu yazdı , ve öyle olmaya devam edecek hiç şüpheniz olmasın. Şahsıma yönelik "yok Beyaz şov'da rezil oldu , yok R.E.Roman'ın yaveri oldu (ki Rafet El Roman yaveri olunası bir müzisyendir buna hiç şüphe yok , açın "Bir Melek Diliyorum" şarkısını bir dinleyin , ülkemizde hangi rapçi bu derece sert sistem eleştirisi barındıran bir şarkıyı milyonlara ulaştırabildi? )" diyenler , asıl rezil olanlardır , çünkü bence asıl rezillik hiç bir şey için uğraşmadan oturup uğraşanlerı eleştirmektir. Dinlediğiniz ,dinlediğimiz bu müziği herkes dinlesin , aileler de bilsin ve hiç yoktan saygı duysun istiyorum ben, klibinde kızlarla dans eden denyoları bilmesinler rapçi diye. Bizler eğitimli, mantıklı ve çakı gibi olmalıyız arkadaşlar ki insanlar saygı duysun yaptıgımız müziğe. Ha sen rapçimisin diyip elini kolunu yampiri yamuk garip şekillerle sokan(bizden east west gördüler ya doğal tabi ) yüksek yaş kitlesine birşeyler kanıtlamak ve anlatmak istiyorum. En nihayetinde çıktığım bu yolda adımlarımı atmak için büyk çaba sarfediyorum , çünkü ben oturup biri gelsin rap'i kurtarsın diye bekleyebilecek bir yapıya sahip değilim. Ne güne duruyoruz biz , bana düşer mi düşmez mi bilmem , büyük ihtimalle de düşmez , ama böyle bir fırsat elime geçmişken bunu kullanırım ve eğer yanımda olursanız sizi temin ederim yüzünüzü kara çıkartmamak için canı gönülden uğraşacagım.
İnternete sık giremediğimden takip edemediğim için el atamadığım başka bir konuyu da burada açıklamak isterim ; gördüğüm kadarıyla zamanında şahsen yaptığım hataların da yardımıyla magazinel boyutlu haberler yapılıyor günümüzde. Her ay farklı sitelerde farklı insanlar kız arkadaşımmış gibi gösteriliyor , insanlar iyi kötü bir sürü yorum yapıyor ilişkilerim hakkında . Bu konuları bir daha konuşmak ve görmek istemiyorum , çünkü beraber 1 seneyi tamamlamak üzere oldugum bir kız arkadaşım var ve onun bu haberleri görüp üzülmesi beni çok üzer. Nasıl olsa insanlar eski ilişkilerimi , olmayan yeni ilişkilerimi konuşuyor , ben belirteyim "Zeynep Cebeci" isimli oldukça tatlı bir zat ile şerbetli bir münasebet içerisindeyim uzun zamandır. Yanlışlık olmasın artık lütfen. Sıkıldınız herhalde okumaktan , ben sizlere bir içimi dökmek istedim , attığınız mesajları okuyamıyorum çünkü internet kullanmıyorum, tekrar bilgilerinize. En kısa zamanda bir konserde görüşüp eski yeni bir çok parçayı hep bir ağızdan dile getirmek dileğiyle...

Tüm samimiyetimle;
Sarp "Şanışer" Palaur
ƒυякαη isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2010, 10:24 PM   #2
Chanky
Foruma Isınmış üye
Kullanıcı Avatarı

Chanky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 9
İletisim

böLe Zahmetli bi işi Yapdığın için Sana TeşekkürLEr Yazıyı yazan şanışerceğizede yazık olmuş diorum
Chanky isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2010, 11:45 PM   #3
ƒυякαη
Forum Araştırmacısı
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
İletisim

öznel bir düşünce diye düşünüyorum
Alt 07-27-2010, 07:24 PM   #4
Chanky
Foruma Isınmış üye
Kullanıcı Avatarı

Chanky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 9
İletisim

öyle Zaten (:
Chanky isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-28-2010, 03:33 PM   #5
Malibu
Super Moderator
Kullanıcı Avatarı

Malibu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 130
İletisim

özet geç okuyamam.
Malibu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-28-2010, 07:39 PM   #6
ƒυякαη
Forum Araştırmacısı
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
İletisim

sadece underground değilde overgroundda yapıp bu işten para kazanmak istediğini ve tek sevgilisi oldugunu adınında Zeynep Cebeci oldugunu söylüyo felan

Etiketler
Saniser, Zeynep Cebeci