![]() |
#1 |
![]() Çok kısa bir süre önce ''Bıkana Kadar EP'' albümünü bizlere sunan Sansar yeni parçası ''Kokain Yok'' adlı parçayı sunuyor.Keyifli dinlemeler. Mp3:Sansar-Kokain Yok Alternatif Link rar şifresi: sansarsalvo.net Şarkının Sözleri Sansar - Kokain Yok Azdırayım dediğin kızlar bok kokayır Kastı beyin ezildi arkasında göbekli back vokalin Ot içiçen iri yarı yok kokain.. ( 2x) Ecza dolabıyım bide pala bıyık Hayalıyık diye gezen dayılara dayamadık Cerahat kokar evin bunun akabini Rapledi bu kabini ben kayda doyamadım Kendini geri çek ortamdan böcek Kimse ölmicek bi yere gitmicek Pendik'e yol düşer korkanlar görcek Beni dissleyenler volkanlar görcek Binlerce satırım var hala karalıyorum Ben moruk underground kovalıyorum 3 gram değerlimiyim bilemiyorum Gidiyosan harbi git ben gidemiyorum Heja geldi dedi : " Ekin kafanı kaldır" Ben de dedim : " O olmadan hayır" Farkındamısın lan yürüdüğüm bayır Alayını yuvarladı sayı sayın.. Azdırayım dediğin kızlar bok kokayır Kastı beyin ezildi arkasında göbekli back vokalin Ot içiçen iri yarı yok kokain.. ( 2x) Sansar ananla nişanlandı en son Görüşürüz gelişine bi sağ bi sol Diyetine ödemene bi saatin yok Niyetimi bilmenin imkanı yok Yüzüğümün değeri kadar mermin olcak Vücudunda gözün kanla dolcak çocuk Aksine ben seni kurtarmaya çalışırken Tanımadığın yüzler suratına kodu Alan kodun benim yalan modun Tarantulan yatağına ben koydum Bu çeneye artık bi çare bulun Allah'ım duy ben bi çare kulum Bana acımadan önce kendini kurtar Bu dağlarda kaybolan yalancı kurtlar Gettolar saygılar para birimi Ara birini nice Sabancı'lar var .. Azdırayım dediğin kızlar bok kokayır Kastı beyin ezildi arkasında göbekli back vokalin Ot içiçen iri yarı yok kokain.. (2x) Ailemi yediysem aileni yedin lan Alcatraz ailesi buraya gelin lan Adresi verin ve medrese dikin Bize biraz dil bilgisi verin Metresi kim bunun metre sikim boyu O yüzden Japonya uçağına koşun Rapçi kız herkesin kucağına koşup Dururken binayı havaya uçur Bonjeur Jön hayırsız albümün kaç sattı Konserin dolmadı çünkü maç vardı Kontörsüz kaldım çağrı attım Çünkü karının karnında ağrı vardı Satacak şair beati yapmaz Batacak şair şiirin satmaz Yani kim hain feati çapraz Ateşle yaparız bilirsin haylaz Azdırayım dediğin kızlar bok kokayır Kastı beyin ezildi arkasında göbekli back vokalin Ot içiçen iri yarı yok kokain.. (2x) |
|
![]() |
![]() |
![]() |