![]() |
#1 |
![]() Özel bir anında yazdığın “Gözlerimin İçinde” adlı bir şarkın bulunuyor. Dinleyenler tarafından müzik hayatının en iyi şarkılarından birisi olarak gösteriliyor. Bu şarkıyı yazarken ki ruh halinden bahseder misin? Şarkıyı yayınlamayı düşünmüyor musun? Hastanede kaldığım sürece yaşadıklarımı anlattım o şarkıda. Kim tarafından yayıldı bilmiyorum ben 2. albümüme saklayacaktım. Hiç hoş değil benim güvenimin bu şekilde sarsılması artık birçok insanla unreleased şarkılarımı paylaşmayacağım. Hastaneye ilk girdiğimde kolunda serumla gezen kokain i bırakmaya çalışan bir hastayla tanışmıştım onu anlattım biraz. Şoklar uyuşturucu bağımlıları ve ağır hastaların kaldığı kapalı bölümde veriliyordu ben açıkta kalıyordum şok için oraya gidiyordum ilk şoka girdikten sonra çıktığımda sarsılmıştım ve gözlerim dolmuştu bu normalmiş ilk seferde. Bir abiyle odasına gittik bana biraz nasihat verdi moralimi düzeltti o uzun süredir tedavideymiş ve o gün çıkacakmış Sorunu eroin… Onun içinde bir iki satır yazdım çok özeldir o şarkı. Umarım o da dinler. Gerçektende çok güzel şarkı. Ekincan abi ellerine yüreğine sağlık böyle bi şarkı yaptığın için ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |