|
![]() |
Şehinşah feat Da Poet & Patron - Günaha Buladım [Lirik] |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Şehinşah feat Da Poet & Patron - Günaha Buladım Da Poet Verse : Tek bir kelime var içimi aynen anlatan Oda bu raptir karanlıkları aydınlatan Lan şarlatan bir hiçten ibaret yaptığın Poet emek verip sesini kısar her bir yavşağın Sana yapçağım bir diss yok emin olasın Demin dedim ya bir hiçsin daha fazla rezil olamazsın Ben kendime kefilim ama sen adam olamazsın Yaran kadar gocun bir dinliyende bulamazsın Daha adını yazamadanmı bana bu savaşın Sana bir kelime dahi yok sahtelikle yanıma yanaşın Kahpelerle yok dalaşım desemde genede bulaşır Bir kere dinlesende bu parça yinede diline dolaşır Gözün kara, hangi yaranı kapatacak para ? Kan akacaksa durma haydi yanına dost ara Lodoslara kapılır gider sahte benliğin Bir sen değil çok ibne var kelime dahi etmediğim Nakarat (Şehinşah) Susadı sahra gibi bedenim umuda beslendi sesim hapis o resmetti nacizhane ben avare razı geleceksem amin edemem sövüpte seveceksem.. Günaha buladım,çocuklar ellerimi;neden ben? Bu dümeni kırıp o limana demir atan;sen.. Gözlerime bak hem,gözlerine kanıp.. Söyledim ama ne farkeder ki canım..! Patron Verse: Onca anımı birgünde sil. Ege önünde rezil. Gururum ayaklar altına serdi ki çaresizdi Keyfim bozulmasın ama sen mutlu olda yetsin. Ben mi kalpsizim hass*ktir, hep ağladım hep bil. Sana yazmak istemezdim parçalar güneş batarken. Sana bakmak istemezdim sen zamanla kaçarken. Beat lerim senin yüzün. Kelimelerim hep hüzün. Ne kırık kalpler tamir ettik ben hep geriye döndüm. Akşamın bitişini izledim telefon elimde beklerken. Tamamen bitti, ben bu aşkı resmederken. Keşkelerle geçti bu haftamda al tam sana hediyem olsun. Varlığın bende bir fincan kahvenin kadar hatırı yok. Beni tekettiğin yer, çıkardığın yer içki masası. Boş olsun isterdim senleyken şimdi dolmuş kül tablası. Geriye dönüşü yokmuş hiçbirşeyin, diğerleri gibi buda yalan. Her filmin karesinde mutlu ama, şimdi yıkık kahraman.! |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() Konu forumda mevcut ve mevcut olan konuda senin mesajın da mevcut. Kilit + çöp. http://www.18yer6.org/forum/sehinsah...rik-t1888.html |
![]() |
Etiketler |
patron, patron lirikleri, patron sarki sozleri, Sehinsah, Sehinsah Sarki Sozleri, Sehinsah Lirikleri, Da Poet, Da Poet Lirikleri, Da Poet Sarki Sozleri |