![]() |
#1 |
![]() Selam millet, benim adim Desan. isvicrede yasiyorum, writerim. Son günlerde denk geldigim ve bu sitede biraz arastirdikdan sonra görüdügm seyler biraz sasirtti, ve tek bu yüzden üye olmaya karar verdim. Cok kisiler burada salak yerine koyulup aldatiliyor. Dupe kardesim..."desan bana hat style inda dupe design" yazarmisin bi zahmet diye baslamisdi bana gelen ilk msj in Myspace da...bende severek yaptim hatta sakasina takildim...sorana desan yapti de yeter dedim , paraya maraya gerek yok. evet myspace de yazmisin twentyone a slm diye..sagolasinda...buraya eklemisin: iste sorana...freehand le yaptim fln falan...kimse cikip demese: dupe bu desanin isi diye..hic bisey demiyecen... Ikiyerde Karakterimi kullanmisin (bazilari benziyor diyor...Batman ve 3d stilin yanindaki..göbekli karakter) ben aynisi diyorum sadece kopyalarken bazi cizgileri tutturamamisin... buradada : cok begendim ondan yaptim diye bi öür olamaz dostum...bu bi ise gösterilemsi gerekn bir saygidir..her isin sahibi vardir bunu sen kopyaliyip kendin biseyler ekliyip..begendiigimden yaptim affet demekle olmuyor. Dijitallerinde maalesef öyle...ekledigin dijitallerin cogunun orijinalini tanioyrum ben...ama neyse konu o degil... Kendi islerimden bikacini burada senin adin altinda görmesem bile baglanmazdim...ama birisinden bisey isteyip arkasindan onun sayesinde kendine oldugundan yksek göstermek ..o kisiye hakarettir.....yakistiramadim!! Site güzel millet...arada bi yine takilacam.. dediklerimin kanitlarini istiyenler www.myspace.com/desan21 (sketch bölümü) veya bana msj atsin sere_one@hotmail.com benim msn im! selamlar saygilar...Desan21 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() aramısa hoşgeldin kalıcı olman dilegiyle hayırlı forumlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() afuckhan isvicreyide karıstırdınya international'sın (: Umarım bu yazı bari silinmezde, gelecek kusaklarda aynı hataya düşmez... Tarih tekerrür edecektir 26463463 kere oldugu gibi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() h.qELdın ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() açıklamalr için tesekkurler