![]() |
#1 |
![]() Sanal alemin shit sarkıcısı 0-15 yasın gözde kazması Sözleri heceleyip yolla anlaşılması zor kulak aiınması Bak buda rap gel yamacıma uzak durma koduwumun fransızı Anlat hikayeni ağlat bedeni bak ulan buda rap domaltması Başarılar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() 0-3 yaş sözleriyle yapmış full kafiye
ne kadar söz yazsanda bana beni etkilemez nafile geçmişteki amerikan askerleri gibisin sende cariye bana kafa tutmak ne haddine hergele senin kafanın basmadığı bariz ortada abi be biraz bassaydı bana söz yazmaya kalkışmazdın her kelimemden bir anlam çıkar saatlerce düşün ve öyle cevap ver Genel evde kaltakları becer sana söylemek istediklerime yetmez kelimeler şehrine gelirim ve sahnede seni rezil ederim her rhyme'mde seni yerin dibine geçiririm karşımda ki benimle eşitse battle yapmayı severim ben eğlenmeye başladım seni bilmiyom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kolik
|
![]() Ritimini yakalatır bu sarkı aaaa ii dinle Topla tayfanı Kaçak beat işlerine gönder kolaydır Kaçak iş yapması Kafa tuttuklarını incele düşün altta Kalırsan zordur kalkması Dinledikçe batar fazlası yan etki yapar ii Dnle nakaratı |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() Dün ki çocuk battle yapmaya başlamış daha lirik yazmadan rahat ol altı üstü eğlence yazdıklarımı okurken kasma lan 2 dakikalık zevk için koşarsın 1 kaşarın peşinde günlerce şaşırırsın birden tam ayar ettim derken yeyince tekme arkamdan atıp tutarsın kimmiş o diye, klavye başında alemin en kralısın ama karşıma gelince ? sanalda atıp tutmak kolay gelebilirmisn reel de ? hiç sanmıyorum kusura bakma... Başarılar KankS ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |