|
![]() |
Major ES & Emre Keskin - Değersiz Yağmurlar |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() emre keskin (verse): kaybetmek yenilgi tabiri kaybettim savaşımı yanıldım artık değiştim eskisinden de farklı yaşam yüzüm asıldı bugün hatıralarım kalmadı yanımda umut denizinde derinlere battı mutluluk gemim dert limanlarıma bir an olsun hiç yanaşmadı iyi niyetlerden uzak halim bak yozlaştırdılar hislerimi masum değildi kimse gözümde ve sevmiyorum hiç şehrimi art niyet sokağa hakimken evden çıkmam pek doğru değildi hüzün dolaşsın odamda veyahut kanımda inanın sorun değil duruldum durdurdum kendimi yaşamım çok kusurlu umutlarım da tükendi ve artık mutluluğa son yolculuğum zor durumlarda aklıma gelen hatıralarımdan yoksunum hala dünyam dönmüyor sanki benim bak hayallerim hep uzaklarımda durdurun farklı dünya bu aynı rüyada farklı dünya bul zaman geçer yine yaşam son bulur ve hadi dur yağmur (major es) nakarat x2: yağmurlar yağıyor üzerime doğru güven olmayan bedende susar aşk hislerim soğuk yağmurlar gibi bak unutamazsın ve arınamazsın artar özlem dayanamazsın yağmur masum değil major es (verse): damarlarıma basıldıkça sinirlerim susar mı? korkusuzca sor kendine kaybedecek ne kaldı? terkettiğim tuallerim hangi renge boyandı? pervasız dudaklarıma yalanlar mı yabancı? kaybolduğum silüetimde değersiz konuşmak suskunluğuma dokundukça yalnızlıktan korkmamak yalanlarla beslendikçe masumluktan arınmak ve ıslandıkça yüz hatlarım hüzünlerimi yadsımak kolay değil gözlerimin arkasında yangınım var geçmişin parçaları darmadağın hafızamda avuntu katilidir aynalarım acımasızca yumruktan da sert cümleler değer yüzüme fütursuzca içimde büyür yorgunluğum sığındıkça kendime sökülmüş utançlarımla batmaktayım en dibe çıplak cümlelerle gelip çaldıklarını isteme çözmek için uğraştığım bir kördüğüm, boş yere.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |