|
![]() |
#1 |
![]() verse 1: sükunetim yıllanır dudaklarım tutuklu son trenle terkederim cesaretle korkuyu belkilerle tedavi olmayan hastalık bu içimde yoldan çıkan sahtelikler korkusu titrek elleriyle veda dokunmuştu kalbime avuçlarımda tutuşmuştu gözden düşen hikaye yalnızlığın hükmündeyim gözlerim virane hayalimin ortasında rastladım kendime yokluğun haykırıyor başucumda çığlıklarla durmadan bazen hayat kırgınlığı farkedilmez susmadan umuda ayna tut peşimde sancılar bitmeyen bir şarkısın hüsranımda saklanan gözlerinin ucundayım içimde yangın elvedanın ayazlarında çırılçıplak bir başıma kaldım kurtulmaya yüzüm yok nakarat x2: bazen gözlerin susuyor bazen herkes gibi oluyorsun sen yalnızlık mı sarıyor seni de? bazen gözlerin dalıyor bazen uzağımda kalıyorsun sen yalnızlık mı sarıyor seni de? verse 2: buruşturduğum kağıtlar önümde birikir sayfalarım hislerimle doldukça kirlenir yıkılmayan gerçeklerim iftirayla devrilir hayallerim hüsranlara dokundukça irkilir yokluğun haykırıyor başucumda çığlıklarla durmadan bazen hayat kırgınlığı farkedilmez susmadan umuda ayna tut peşimde sancılar bitmeyen bir şarkısın hüsranımda saklanan ister yak beni ister söndür ister sevip de sarhoşa döndür bu ev sensiz kalmasın ama ister acıma elinle öldür |
|
![]() |
![]() |
![]() |