![]() |
#1 |
![]() Merhaba Rap Dünyası Şimdi sizin kafanızı gecelerce uyumamanıza sebep olan şu nalet illetten kurtarmaya çalışıcam.Yazdıklarımı Dostça bir bakışla okuyup anlamaya çalışın. Ben Vale o kadar gözünüze battımki yüzlerce yorum... Vale Sago özentisi...Kendi style ı olsa dinlerdim... Beatler aynı Sago... Sözler aynı Sago...daha bir sürü ıvır zıvır yorum... Size şunu dicem çoğunuzun yaptığını görüyorum ve biliyorum.Ne tarz rapler dinlediğinizi görüyorum.Duyuyorum.Sizin hoşunuza giden tarz şu 6 parçalık EP 1 tane intro 1 tane outro 1 tane Hayata sitem (tanınmış bir isimlen featuring) Geri kaldı 3 tane Ne yapsak ne yapsak??? Ya diss atalım onlarlada tamamlansın bari Vay be rap bu öylemi??? Müziği böyle anlıyosunuz siz öylemi??? Style yaratıyonuz siz öylemi Sizin style dediğiniz o şeyi amerikalılar 15 sene kadar önce yapıyodu gençler kendinizdemsiniz siz??? Ha adam gibi bişey olsa yine yapın dicemde bahsettiğiniz Hard Core un azına sıçtınız..Dinlediklerinizi gereksiz buluyorum.Ben bu ülkede istediğiniz tarzın kralını yapacak kapasiteye , yeteneğe , bilgiye , çevreye , bütçeye ,techizata sahibim.Sizede birgün kendim istersem gösteririm. Şimdi sizin sevdiğiniz istediğiniz Vale yi kötülediğiniz noktaya tekrar dönelim.Biri çıkmış ya kendi tarzını yapsın ama isterse kötü yapsın demiş Ben buna her yerimle gülerim.Bu kadar aptalca yorum olurmu? Kötü olsunmuş ama kendimin olsunmuş Aynı adam sonra başka kendi tarzını yapanada şunu yazar.Ya çok kötü beat çok kötü sözler flow kötü mix kötü sen kötü çok kötü ben iyi Eee kendi tarzını yapıyo moruk ne iş ? Ya mantık denen şeyden özürlümü kaldınız??? Sevmediğim şeyi yapıcaksam bırakırım bu işi hiçmi aklınız ermedi . Ülkede toplasan 10 tane farklı tarzda rap yapılsın.Rapçi sayısına baksan evinde mikrofon olan rapçi.Herkesin ayrı tarzımı var En basiti rap Türkiye'ye nerden geldi hiç bi bilginiz varmı? Dünyada kaç rapçi vardır? Hepsinin ayrı tarzımı var dır acaba hiç sizi dürttümü ? Sago olayına gelince; benim gözümden bu adam Türkiye'de en iyi rap üreticisidir.Severek dinlerim.Hedef en iyi ise ,en iyiler örnek alınır bunu anlamakta gayet kolaydır.En iyiye benzemekte kötü bişey olmasa gerek .Ki ben bahsettiğiniz nitelikte bir benzerlik olduğunu düşünmüyorum.Müslümanım diyen ''Kur'an -ı Kerim'' okur.Ben melankoli severim ben soft severim ben ağırbaşılılığı severim.Vurup kırmak 5 yıl öncesinde lise sıralarında kaldı bnm için.İçimden geleni yapıyorum kulağımın sevdiğini yapıyorum.Ve en güzel yanı bunca mantıksız düşünenlerin katlarca fazlası tarafından dinleniyorum.Ben kendimi dinleyebiliryorum! Ya siz ? ya sizin sevdikleriniz ? Ben aptalca yorumlarınıza kızıyorum! Evet çünkü cahilsiniz.Çünkü bilmeyensiniz! Ben yorumumu şarkılar üzerine yaparım.Dinlerim beğendiysem beğenmişimdir beğenmediysem beğenmemişimdir.Ama 3 - 5 kendini bilmezin hiç birşey bilmeden saçma konular üzerine düşünmeden adımı karalaması beni germeye başladı.Herkes istediğini dinlesin! Hepiniz serbestsiniz!Hiç bilinmedik o şarkıların en başlarından kesilen sample ların 80 kez dönmesinden oluşan üzerine ritimden başka birşey yazılmamış beat isimini verdiğiniz oluşuma saygı göstermek zorunda kalın.Vale kalitedir.Vale gerçektir.Müziğin en iyisini icra etmeye devam edicem.Siz istediğinizi dinlemekte serbestsiniz.Sizin bana olmasada benim herkese saygım var.Ve sizin 10 üssünüz kadar saygısı olan bir çevrem var bana yeterler. Bunu yazma sebebim gocuntum değil sizi geliştirmek daha geniş bir açıdan bakabilmenizi sağlayabilmektir.Malum işimiz rap tanıtmakta öğretmekte bize düşer.Bu yazıdan sonra kızıcak bir sürü kişi bana Ama kızmak yerine düşünürseniz kazanırsınız unutmayın.Kalabalık etmeyin.Çene yormayın.Bu konu hakkında başka birşey demicem kapanmıştır.Vale Dinlemeyin! Vale'de sizi dinlemiyor olucak... |
|
![]() |
![]() |
![]() |