![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar belki şaşıracaksınız ganymede rapper ne işi var burda diye ![]() ![]() GANYMEDE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Özel Üye
|
![]() haklısın ömer faruk mesela furkan senden yardım istedi yada sana bir çalışma verdi sende yorum yaptın şöyle yapmalısınız böyle yapmalısınız dedin allah razı olsun senden bence de bunlar olmamalı bilen bilmeyene yardım etmeli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Azimli Üye
|
![]() kardeşime katılıyorum aramızda,aranızda,aralarda kaos yaratmak isteyenler bölünüp yada bölüp taraf olmak isteyenler birşeyleri başkalarına kötü göstermeye çalışanlar var(dır) olabilir.. kimse kasmasın bilmeyenler bilenlere sorsun birlikte çalışalım vs ama basit şeyler yüzünden kavga etceksek bu site kapansın amk ne anlamı kaldı ? ben şunun da arkasındayım birşeyler üretenler eğer o ürün henüz olmadıysa paylaşmayın atıyorum kağıdın üstünü karalamak graffti değil yada beatin üstüne konuşmak da mclik değil anlatabiliyormuyum yardımcı olabilceğim(iz) bi konu varsa her zaman .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Foruma Isınan Üye
|
![]() arkadaslar bilmeyen gereklı yardımı ıstemıyo kı herkes bırbırını rakıp olarak alıoo halbukı ben beraber calısmayıda ısterım ama kımse yanasmıyo buna herkes duyarlılık gostersın kı kısıler bu sıteye olaylar ıcın deılde ortak cıkan calısmalarımızı görsun bu olaylar sıtenın kalıtesını dusuruyo ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Özel Üye
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |