![]() |
#1 |
![]() verse: belki susmam gerekli şimdi belki çenemi tutarsam her şey düzelir ve hayat alkışlanmayan sıradan tiyatro oyunu gibi insanlara hesap vermek için ben fazla yoruldum, anca duruldum dün yalnızlığın hıçkırıklarıyla boğuluyordum anlamıyordun kaybetmek değer vermeyi farketmek için penceredir gitmek adına cümleler kuran hiç kimseye ben dur demedim gözlerimde yağmur puslu bir akşam güneşi saklar neşeyi ne yaptıysam da aklanmayan düşüncelerimden kaçmayı denedim camlar kırık üzerindeyim ve adım atmak pek mühim değil bu kez ağlarsan yine kalmam giderim bütün vedalar üstüme devrilir bu yolun sonu nereye varır inan umrumda değil gitmem gerekir ardıma bakmak için biriktirdiğim cesaretimse yeterli değil seni sen kadar mahvedecek olan ne bir tokattır ve ne bir başkası susuyorsan içten küfret zaman affedilemez yoktur şakası hikayedir yaşananlar düşler gerçeğe varamaz anla birazcık seni sen yapansa bir şarkıdır maalesef yok başkası nakarat x2: bıraktığın bir yalan değil mi? bu veda içime hapsoluyor bu sefer yalan dediğin sözlerdi gerçek bu veda içime hapsoluyor bu sefer |
|
![]() |
![]() |
![]() |