|
![]() |
#1 |
![]() Sfenks: Selam Oğuz Abi Röportaj isteğimizi kabul ettiğin için teşekkür ederiz. Flowart:Ne demek asıl ben teşekkür ederim. Sfenks: Rap'ten önce sıradan hayatından bahseder misin? Günlük yaşantında neler yaparsın mesela? Flowart:Gezmeyi ve eğlenmeyi severim.Bide okulum var onla ilgilenirim. Sfenks: Mikrofonu ilk kayıt için mi eline aldın yoksa kayıtsız kendini direk sahnelerde, partilerde mi buldun? Flowart: Bir kişinin hiç kayıt yapmadan gidipte sahnelere çıkması çok saçma bir şey bence.Ben mikrofonu kayıt için aldım tabiki. Sfenks: İlk sahne ve kayıt deneyiminden biraz bahseder misin? Flowart:İlk sahne deneyimim Ortaköy’de bir partide oldu.İlk kayıt deneyimim ise Pasha ile beraber oldu. Sfenks: Kendi Tracklerin dışında kimleri beğeni ile dinliyorsun bir idolün var mı Türkiye veya Dünya çapında? Flowart:Genelde yabancı rap dinlerim.Birçok dinlediğim isim var.Bunların başında Eminem geliyor. Sfenks: Çalıştığınız projeler nelerdir yeni albümü ne zaman dinleyebileceğiz? Flowart:Pasha’nın “Serbest Meslek” isimli albümünü bitirdik mixlerini yaptım.Şuanda da “Jinekolog” isimli albümüm için çalışıyorum.Kesin bir tarih veremem ama yakında yeni albüm ve kliple karşınızdayım. Sfenks: İnsanlar neden Rap dinlesin, Rap dinlerse neden Flowart dinlesin? Kendinde bulduğun farklılıklar var mı? Flowart:Kendimi övmeye lüzum yok.Beğenen insanlara sormak lazım neden beni dinlediklerini.Bu sorunun cevabı dinleyicilerimde saklı bence. Sfenks: Rap’te ve hayatında ulaşmak istediğin son nokta nedir? Paranı rapten mi kazanmak istiyorsun yoksa hobi olarak mı kalıcak rap? Flowart:Rapten para kazanmayı çok istiyorum.Umarım bu dileğim gerçekleşir. Sfenks: En iyi anlaştığın kendine yakın bulduğun rapper kim? Flowart:Pasha Sfenks: Çankırı Mc'lerine söylemek istediğiniz vermek istediğiniz mesajlar nelerdir? Flowart:Hepsine başarılar dilerim. Sfenks: Bu Güzel Röportaj için Çok teşekkürler hayatın her zaman yanında olması dileğiyle 18YER6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
flowart, flowart roportaji, roportaj |