![]() |
#11 |
![]() ally_g misin ne boksun karsıma gecmıssın sadık'a atıtıgım dıssı bellıkı sen de yemıssın bana kamyoncu dıyorsun once sen kendıne bak filimden calmıssın adını olmussun ally_g bana obez dıyorsun oglum kıcın senın yusyuvarlak sadık'a atarım ben dıss sana mı soracam lan toparlak simsar'a bulasmak o kadar kolaymı sandın lan şabalak kelımerım senı dovmeden bul hemen bır barıkat senden top bıle olmaz oglum bunu sende bılıyorsun eger bana cevap yazmazsan sen benden tırsıyorsun benım lugatımda saygısızlık yok sakın bunu unutma bu son olsun ally_g benı kızdırıyorsun lan ally bana dıss attın dıye dokuleceksın senı vıdeoye cekıp nete verdım bılıyorsun popona3.5ton basınc yetmemıs goruyorum elıne verdım oglumhala ne gezınıyorsun sadık!uzundur ve onu cok severım yanlıs yapanı duyarsam hemen oraya gelırım aklını basına al ally_g bırdaha araya gırme yoksa yersın cıvıyı sahtesın,hayatın ve adın sahte koymussun adını ally_g iyiki olmamıssın kahpe senın temel sorunlu tohumun curuk sımsarın elınde mıcrophone sozlerı cok buyuk benımle bas edebılecegını sanıyorsan yanılıyorsun agzına almıs sakızı cakcak cıgnıyorsun ben her hafta sonu sahnedeyım battleda oglum sen gecmıs hala sokakta surtuyorsun CeVaP BeKlIyOrUm By_SİMSAR Konu by_simsar tarafından (07-03-2007 Saat 09:06 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |