![]() |
#1 |
![]() -Zebani: Maalesef sizi cehenneme göndermek zorundayız hanfendi. Polyanna: Ay ne güzel zaten kırmızı bana hep çok yakışmıştır lay lay lom Abi iki dakka birine bakıp gelcem yukardan.. Kimliğimi bırakimm abi.. Boynuzunu mızrağını yiyim.. He de güzel abim benim. Kırmızılarda pek yakışmış abimeee.. ![]() -Ben o yılanı hipnotize ederdim ama o fare karıştırdı aklını biliyorum ben .. -Aha kanatlarım var.. Yaşasın.. Artık melek mi oldum ? -Hayır dünyadaki mallıklarından ötürü kaz yaptık seni.. -İnternete girmem lazım. Maillerime bakıcam. - Bak şu kırmızılı amcayı izle, o sana yolu gösterecek.. +ooo ne güzel ortam nan kırmızı kırmızı burdada huriler var mı?? -vardır olum görmnüon mu ısınmış ortam... +hojam cennet ne tarafta -sen giremezsin cennete +hojam birine bakıp çıkıcam -Türk'sün dimi?! +kazandık mı nan yarışı -efet birincilik ödülünü takdim edeyim :cehennemden magma manzaralı arsa +demiştim olum geçerim o adamı die.. zebani-sen yanlışlıkla getirilmişsin buraya cennete gidebilirsin fani-hadi yaaa yaşasııınnnn azrail-nie yalan söölüon ..umutlandı gariban... - Bak emrah burasıda cehennem + ne güzel zebani amca sıcacık benim hiç sıcak bir yuvam olmadı biliyomusun hmmmmm ![]() _neon sen misin lan? +evet ne oldu? _romayı yakmışız artizzz misin la sen... _abi cennetten sepet sarkıttılar ateş istiolar Türk'ün biri mangal die tutturmuşş |
|
![]() |
![]() |