![]() |
#51 |
![]() online olsan kac yazar Mc onur deneyımlısın galıba goz yaslarınaSık dısını belkı daha fazla olur benım adım dııl özüm rapci olay budur tekrarlama yapmadım suna bak ya sozlerı gtnden okur delıkanlılık nedır senın kıtabında cıksam karsına kac yazarsın arkandan dıılyuzune konusrum yakında anlarsın senı tanımam kım olduunu bılmem ama sen yakında romu tanırsın ılk kez bı dogru lafın olmus kufuru bırakıN kimseye hakaret etme emınım kuzular ıcın aglıyan itlerde cıkar ortaya anlarsın çocuk diiliz weletten rapper olmaz ayna alda kendıne bak görürsün sunada bak kendını kral sanar 100 yılın ezıgıallah askına bırı sunu rüyadan uyandırsın... amacım sadece diss düşman edinmek diildir! r.0.m barış ister kaşınanıda kaşır itle kopukla ugrasmak tarzı diildir! Sizin diss dediginiz olay küfürse bu diss diildir rapperlıga sıgmaz Gıdın aynada kendınıze sövüN ... |
|
![]() |
![]() |
#52 |
|
![]() ulan eşşek önce yazdıklarıma bak nerde küfür etmişim bana da hatırlat cidden karşıma çıkmak istiyosan adres bırak senin için infazımı yakacam bak önce karşındakini tanı ve öğren senin için çok iyi olacaktır benii bilmen boş beleş adam değilim döverim sövmem seni tanıdım affettim bi dahakine affetmem |
![]() |
![]() |
#54 |
Foruma Isınan Üye
|
![]() tutturmuş inFAz yakacam infaz yakacam BEni sinirlendirdiniz KElleNİ 3 Kuruşa satacam YAkacam lan Bu diyarı SözLeri beynine çakacam heralde fındık kadar bişey dürbünle bakacam yaşça büyük olabilirsin ama akıl yaşı önemli rap inin rengi çok açık benİmkise demLİ liriklerim kılsımlı sözlerim saçar mermi rapte kim toy sen mi ben mi?? rap imi alnına basacam mühür misali rapimle dolaşacaksın hadi kudur istediğimle övünürüm istersem basarım küfüt hade sen cılız sözlerini başkasına üfür cidden sewindiM millet bana diss atıyo her dalda böledir hep büyükler TAşlaNIo rap te 6 yılım geçti kolpalar beni yawaşlatmıo boby ile başladım Rap e tabe yeniler tanımıo Rap amerikadan ÇıkmaDIR [hehehehe =) ] rap ilk mexico dan bi DJ tarafından yaPılmıŞtır senin sözlerin benim tarafımdan bi kenara itilmiştir sözlerimi DuyduKtan SOnra MC_Onur warsa aklını yitirmiştir Konu rad tarafından (06-20-2007 Saat 10:14 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]() anladığım kadarıyla sen de tanımamışsındır beni aklını alırım sen seni bil sen seni eğer yine de bana küfretmek istiyosan r.0.m. a sorman yeterli daha fazla uzatırsan keserim dilini!... Rap diye saygısızlık yapılmaz unutma onurla aşık atılmaz bu sözümden sonra başka söz yazılmaz bundan sonra artık affım olmaz |
![]() |
![]() |
#58 |
Serial bomber
|
![]() nedir bu şiddet kiN! anlamış diilim! işim raptir amacımsa kardeşliğiM. bana sorarsanız battlede bu atısmanızı kapatalım deriM. eren o senden buyuk erende senden kücük onur abiM. aranızdakı battle bitsin yoksa kötü seyler olucak gibi qelir. kapatın aranısdakı sorunu .. sonucda rap we kardeslıKk. rape bu yakısmas selametle! |
![]() |
![]() |
#59 |
Serial bomber
|
![]() TEKRAR TEKRAR DIYORUM AMACIM KARDESLIK ! DUSMANLIK DIIL!!!! CANKIRI UFACIK SEHIR SURDA ADAM OLUN ADAM OLALIM INSANLIKk onemlı Bıraz Sayqı! RAP ADINA HIP HOP ADINA DUSMANLIGA KARSI OLUN SELAMETLE BU SON DISSIMDIR! Konu dupe tarafından (06-21-2007 Saat 12:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |