![]() |
#61 |
![]() ÇAnkırı Küçük ELbet bi gün KArşILaşırıZ buluşma da yaKındır görÜşür KOnuŞuruz Yaşça büyüksün saYgım KArŞIlıksız ama İlk SÖzü Sen YAzdıK bunu da UnutmayIZZ yeter Bu kadar küfüR KLAp KIrMA bi Kİşi HArİç MİlleT Kusura BAqma TeCk-iN OssuruKtan GAzel ÇAlma RAp yapamıom die Otur aĞla |
|
![]() |
![]() |
#62 |
Serial bomber
|
![]() Küçük şehir haklısıN raD buluşuP yapalım en baba raP Büyüklere Sayqıdır BisdeKi saygı Hep İlk Sözün Son sözun olsun Kapatın Amacımız Rap Küfre ne qerek wardır anlamıs dıılım Serttır Rapim Dilim Benim eren Bos weR konussun dursuNn takma kafaya Rad'im Yapamadıkları ıcın aglasıN we cenesını kapasıN.Rapın adını pisletMeyİn! |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]() lan sadık hala ordamısın kafana sıktıgım kursunları aksesuar dıye tasıyıp hava atmaktamısın simsarla yarısılmaz diss atılmaz anlamazmısın istanbuldan kasırgalı sozlerımı hala cocuk gıbı yutmaktamısın samet underground ılk dıss sen yemektesın farkındamısın By_SimSaR' dan mc_sadık a Konu by_simsar tarafından (06-23-2007 Saat 09:27 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
#70 |
Administrator
|
![]() birlik olmak yerine karşıma geçtin biliyomusun sen benim sayemde bugünlere geldin bahar şenliğine seni ben seçtim yaptığın diss değil olum rap'i öğrenip gelin ReFLeX ' den Drake'e(simsar) |
![]() |