![]() |
#31 |
![]() Tmam koçum akşam konuşuruz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Forum Yenisi
|
![]() Alıntı:
Bu Sözlerini OKurken Ben Sadece Gülümsedim Arkadan Sana Kursun Sacarken Sen Seksekledin Anlamadım Ne Dedin ? Sanırım Kendini Kral BiLdin Ben Felsefe Aynı Kralıda Gelse Bi Sikim Yapamaz Yol beNim Zaten Dostm SanIrm Senin BEyin Anlamaz Papatya Elimde Sivri Ucu Sana Asla Dayanmaz Götümde DeLik VArmış BU Cocuk Gay Bence Saklamaz Sen Sadece Bi Boksun Gangsta DeĞil Hadi Riyazat KOlpası Asıl Sen Benim Önümde Eğil bu bendeN Sana Gangsta Frestyeler FiiL Senin Sözler Sadece Kafiyeli Anlamlı Diil Benim Sözler Adamı Eder Sersefil , Rapler Sende Felfecil , Ordan Burdan Birince Secil ,(Kalksın Bi taraf [burasını back gibi oku[) Sonra Kahret Kendine Et Bertaraf Sürü psikolojisinden bahsetme , Burda Coban benim Koyunlar Kahpe , Bu battleda Karşıma Geçseniz Bİ Deste , Hepinize Atarm E.p Beste , Sen KEndi Sesini Bi Keste , Olmasın Vücudun Misali KEreste , Her nefeste , Öleceksin Cümlelerimden , Kuş Kafeste Gibi Kalacaksın Cümlelerimde , Riya Sepette Gİbi Soluksuz Kalacaksın Bende , Raplerimle Acacam Sana DeLİ Olacak İBne Hadi Bana At Diss , Götün İse Cok Piss , Burda Rap Yapıoruz Bizz , Senin Sesin COk Tiz , Respect Yap Bana Olmadı Peace Yollar Dolambaçlı Değil Sen Şaşırdın , Sana Disss Atıcaktım ama COk Kaşından , Benim Sözlerimle İyice Aşındın , BUnları Dinleyince Forumdan Pılını Pırtını Toplayıp TAşındın , Hadi YOlUna Eyvallah , BU Sözler Taş Gibi Evvelallah :P , Hala Etmiceksen Bize İtaat , Koparırım 0lmayan kafanı Ederim Seni Bitaff Rhymen Oldu Saçma , Beni Görünce Kaçma , Bez Tak altına Sıçma, Milletinn Sözlerini kafana Takma , Strees Burda Siker Seni Olursun Yosma , Suratın Benzio Aynı Tosba , Kasma Daha FAzla Beni Yoldan Cıkarma , Ölen Sen Olursun Ağlarsın Bi Köşede YAzık SAna :'( . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Özel Üye
|
![]() Kurban ederim seni moruk rapimin her bir harfine Tipine baksana bir benziyorsun arap bedevilerine Flow'larının ölçüleri düşman olsun sözlerine.. Yazdıgım diss'ler bakmaz kimsenin malına ve mülküne Erkek ol burada "kovboy" olamazsın anca "kovgirl" Başına gelecekler merak ediyosan 18yer6'na BAK VE GÖR ![]() Beni görünce dost ardına saklanıp kullanırsınız dublör ne kadar dayanabilir bana merak ediyorum karşımdaki amatör ? Eller kalpde nefes daralır ve kriz kapıda bekler Riyo yağmurlu fırtına misali Stresi almış yoğun seller Mantksal bir açıklaması yoktur rakibimin sadece adımı beller Hayat delete forewer ve kopacaktır bana uzanan diller..! Günahlarından arın ve yıkan pisleme heryeri.. Ben zaten burdaydım buharlaşmış kelimelerin çok yeni Biletini kestim s.olup gitmen için getirdim sana gemi.. Vazgeç bu davadan damarımdaki kan bitinceye kadar kafiyeli....!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |