![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar tüm çankırı underground u içine alan graf cıları rapper ları hepsini içine alan bir isim bir slogan ne biliyim hepimizin barındığı bir yer gibi ne olabilir böyle markaların sloganları gibi fikirleriniz neler eğer birşey bulursak ne biliyim graffi ticiler taglerinin yanında bu ismide not olarak koyar track lerde anılır çankırı underground un simgesi olur fikirleriniz nelerdir?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() evet buluşmak yani bu sadece 4 5 kişinin değil Çankırı da Hiphop adına bişeyler yapan herkesin buluşması gerek ve fikirler gerek örneğin bi işaretimiz olabilir kadıköy acil kreuzberg city ' nin gibi mesela toplandığımız yerler olabilir sloganımız olabilir graff çizen arkadaşlar her yere o sloganı yazar yani ne bilem Çankırı Yeraltı ' nı herkese duyurmamız lazım ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Azimli Üye
|
![]() arkadaşlar bu konuya daha fazla yorum yapacak olan kişiler yokmu ben rapçilerin oturup konuşacağı yerler için öncelikle hasret sonrada can internet cafeyi öneriyorum ama daha kapsamlı düşünelim yorumları bekliyorum...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Özel Üye
|
![]() BeyLer okullar açılmadan buluşaLımki okul zamanında sorun olmasın. . . Eğer itirazı olmayan varsa..Yanlış anlamayın.. Emir vermek gibi olmasın ama Ayın 13.ünde Perşembe günü Belediye İş merkezinin Önünde buLuşaLım.. saat 16.00 olabiLir meseLa ? Ordanda bi ortam veya bi mekan buluruz.. Cevaplarınızı bekLiyorum. . . Böyle olmayacak en iyisi ben yer söyleyim kabul eden eder.. İşi olan falan varsa anlayışla karşlarız. . Konu Riyazat tarafından (09-09-2007 Saat 01:35 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Acemisi
|
![]() sadık bulusmak çok önemli ama kimse yok iş ciddiye binince. herkes ne yapabilio birlikten kuvvet doğar hesabı yapabileceklerimizi konusuruz.ayrıca ramamazan sonu olmasıda gerekmio.ramazanda iftardan sonra ne olcak en fazla 1-2 saatimizi alır.
|
![]() |
![]() |
![]() |