![]() |
#1 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Özel Üye
|
![]() hazır scratchler çok belli oluyo copy paste :S He bide eğer bu diss'se , pek kime olduğu belli değil , birine takmışlığın varsa belli et herkes bilsin ![]() Konu arafyaren tarafından (07-02-2009 Saat 06:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Özel Üye
|
![]() Alıntı:
![]() diss atıyosa savunduğun arkadaşın önce diss atmayı öğrensin, bi şekilde diss attığı kişiye direk veya dolaylı gönderme yapılmaz ise kimse bi b.. anlamaz. Konu arafyaren tarafından (07-02-2009 Saat 11:02 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Azimli Üye
|
![]() Araf ,parça da kime dokundurulduğunu,kime yapıldığını anlamayacak birşey yok hipo parçasında ''Çankırı'dan bir isim koparır kıyameti'' diyor ben onu nasıl Sadık'a anlamıyorsam bu sitede ki kimse de bu sözlerin Hipo'dan başka birine yazıldığını anlamaz aslında haklısın bu bir diss track değil zaten parçasında egemen de diyor diss track yapmadım ben yaparsam diz çökersin diye bu daha genel bir parça ama en salak adam bile olsa sözlerin çoğunda hipoyu ima ettiğini anlar eğer bizi ve sizi tanıyorsa biliyorsa....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Özel Üye
|
![]() Savunduğun adam kendi parçasını takip etmek ve kendini savunmak için bile bu siteye giremiyorsa, başkaları onun yerine onun ağzından konuşuyorsa , dün kardeşimiz dediklerimiz döneklik edip partilerinde adımıza laf söyleyebiliyorsa, ve herkesin yaptıkları zaten ortadaysa, insanlar kimin haklı kimin haksız olduğunu zaten anlar. İkincisi; görüldüğü üzere kendi adamları dışında hiç kimse parçanın sahibini savunmuyor. Buda zaten herşeyin bir diğer kanıtı Saygılarımla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |