![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Forum Kolik
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Azimli Üye
|
![]() o ne kadar belliyse inan bu da en az o kadar belli dediğim gibi hayatımda gördüğüm en salak adam bile anlar neyse bu tartışma iyice seviyesini düşürüyor ben oturup rap yaparım forumlarda aptalca tartışmaya hiç gerek yok hadi eyvallah saygılarımla...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Azimli Üye
|
![]() ben burdayım benim birşey yapıp başkasının arkasına saklanmadığımı ve saklanmıcamı herkes biliyo ayrıca bazı şeylerden korkup yada çekinip konu saptırılmaya çalışılıyo sanırım (her zaman yapıldığı gibi) direk parçaya bakılsın gerekiyosa kıyaslansın ama konu çarptılmasın ayrıca parça hariç sorunları olan eklesin msnimi konusalım forumu kirletmeyin |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Forum Acemisi
|
![]() Tek KelimeyLe egemen yardırmıs dıecek bıse yok sarkıların 2 sınıde dınledım kıyamet kopsunuda dınledım hiponun attıqı dısste egemene cvp verme amacı vardı ama egemen dınledıqım kadarıyla ole dııl onun sozlerıne karsılık yerıne kendı sozlerını yazmıs x)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
c3n, c3n clan, debriyaj records, egemen, hiphop, mp3, rap, track |