![]() |
#111 |
![]() Her tekerin altına bir taş konulun Kolay pes etmem Bu da Kafana sokulur Biz tür oğluyuz pes etmek yakışmaz Sözlerimizle ateşin içinde yok olmaz Sende geldin buraya şahane Hemşomsun bunların hepsi bahane Bu sefer kolay lokma değilim ne halde Bak sözlerin tıklamıyor dahane Sözlerim gelir öfkeni dindirir benim wolknada patlarsa gümletir Sözlere yeni ısındık haydi başlıyayım Efendi olmayı öğretmeye çalışayım ZAfer yoluna ulaştım sayılır Pes etmek hangi yiğide yakışır RAkibim olacaksan Senin gibi dişli biri ile kapışır Aklımdan sözler akıp durur küfürlü Rapimi bozmak istemez yeterki mühürlü Sen bana ağzını bozmakdıkca üflenmez Ağzımdan çıkan sözler editlenmez Sen rap yaparsan eger burda Kulaklar çınlar sağda solda Artık kapat çeneni yeter şurda Kulaklarım patlıyacak rahat etsin azda |
|
![]() |
![]() |
#112 |
Forum Yenisi
|
![]() o taşı sen mi koyacaksın lan rapime ket vurursan akıtırım kan lafı gediğine oturttum tam senin rapin daha olmamış ham rapi mavi yazma gözümü alıyor ![]() yazdıkların da rapten sayılmıyor sözlerin beni hiç durduramıyor bu iş de senin kafanı kurcalıyor düşün biraz mantıklı rap yap bana freestyle gelişi güzel olmaz anla hızlı çalışan bir beyin kullansana benimki öyle istersen veriyim sana rapin uzun ama hep boş laftır rap yapıyorum derken yaptığın gaftır uzadıkça artık amacını aştı GALAXY'nin de sabrı iice taştı |
![]() |
![]() |
#113 |
Forum Yenisi
|
![]() SAbır erdemin işidir anla Herkes duramaz öyle boş ayna Sende rappersan dayanacaksın DAyanamıyorsan Yok olup kaçacaksın Sözlerim sana gelir anlamı yokdur Anlamlı olsa Filozofum Çokdur DÜşünmeden yazarım Aklıma gelen sözler çokdur Sözlerimi düşünürsem filzof olurdum Her sözü tartsam Bilim adamı olurdum Anlaşılan O yoldasın Rapi bırakıp susmalısın |
![]() |
![]() |
#114 |
Forum Yenisi
|
![]() anlamsız rap yapacaksan ne işin var burda git takıl kafana göre sokaklarda mantıklı sözler gerek dünyaya rap böle yapılır sen anlamasanda rapi bırakmıycam sonsuza kadar GALAXY hep en ii rapi yapar o her zaman Tanrı'ya tapar aksini yapanlarada acayip kızar anlamsız sözlere karnım tok benim rapimin amacı var bunu hissedin bilim adamı - filozof hiç farketmez herkes rap yapar bazıları istemez susmam hiç bir zaman sıkıyosa sustur boşluğa gidiyonuz yolunuz yokuştur sonunuz ii diil dönün geri artık ama biz sizi sadece uyardık uyarıya kulak ver değiştir tarzını kimse okumayacak senin yazdığını zaten berbat yazıyorsun ama yinede toparlıyorsun yaptığını |
![]() |
![]() |
#117 |
Forum Yenisi
|
![]() Uzaklarda olsam ne yazar Sözlerim herkesi bozar Döndüm sanırım kalıcıyım işte Sözlerini yazda göstereyim teker teker diss nedir öyle Disslerle başlarım sözlerine çakarım Memleketlim demem Agzının payını yollarım Sözleri paketledim gelemk üzere KArgoyu karşıla KAybedecen Bu gidişle |
![]() |
![]() |
#118 |
Forum Yenisi
|
![]() rap yapıyoz biz mesafe tanımaz uzak yakın bize hiç farketmez hadi göster merak ettim diss ini ne olursa olsun kesecem sesini bu bir yetenek herkes de olmaz ağzımın payını ver hadi kurnaz sözler uçuşur pakette durmaz güzel yaz biraz rap böyle yapılmaz sonsuza kadar devam eder sözlerim beni görünce titrer senin dizlerin kaybedecek sensin bunu bileceksin bu rap e kimse dayanamaz diyeceksin |
![]() |
![]() |
#119 |
Forum Yenisi
|
![]() CAnım sıkıldı diss yapmakdan Bırakmam sen bırakmadığından Pes etmeyeceğim Bana yakışmaz Senin karşına çıkanlara takılmaz Sözlerimi paket yaptım JAponladım KAçarsa tutamazsın diye hediye yaptım Ne olur ne olmaz senindir onlar Dersini verecek Bu sözler okadar Kurnaz deilim Çakala yer vermem Aslan dediler BUrdan ben gitmem Uzak mesafeden Hedefi vurarım Alnının çatından seni yere koyarım nottt:: Arkadaşlar Pkk ya bir diss yapmayı düşünüyorum ama yardım lazım biraz yardım edecek galaxy den garanti bekliom hatta tüm forumdan bekliom 4 lükler yazın bana ilham getirin lütfen Bu vatan için diss ypamadım hiç ilk denemem olcak Ama VAtanımıza YAkışır olsun |
![]() |
![]() |
#120 |
Forum Yenisi
|
![]() uzun bir aradan sonra yine buradayım acaba kaç kişinin umrundayım freestyle için ben hep hazırdayım yok mu diss isteyen hepinize atayım beni yıkmak öyle kolay sanma boş sözlerede hemen kanma istersen bitirelim uğraşma bitmezse yenerim kusura bakma nott: dostum sen msn adresini ver ordan ben sana pkk ile ilgili yazdıklarımı yollayayım burdan pek uygun olmuyo forum kurallarının dışına taşabilir ![]() |
![]() |