|
![]() |
Türkçe rapteki en iyi diss hangisi sizce?? |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() disstortion ep i bölecek olursak duygu sömürgesi bence ... yada kır kalbini ver elime... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Azimli Üye
|
![]() bence bu konuda gerçekten çok saçma çünkü hiçbirmizin diss lerle bir işi yok herkes kendi işine baksın ve beğendiği kişilerin eleştirisini yapsın beğenmediği kişilerin yine eleştirisini yapsın diss lerin burada yayınlanmasına bile karşıyım çankırı underground da böyle birşey olmasın arkadaşlar herkes birbirine saygı duysun ve birbiriyle ilgili görüşlerini yüzüne söylesin eğer beğenmediği birşey olursa ona bunu tatlı bir dille söylesin diss olayına karşıyım burdan belirtiyorum...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]() yani bize kalırsa da olmasın ama konu Çankırı'daki dissler değil sonuçta ortada atılmış olan dissler var onlar arasından en iyi olanları sorduğu için konunun açık kalmasında tarafımdan hiç bir sakınca görülmemiştir!.. Saygı ve Barış |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Azimli Üye
|
![]() atakancığım kaşınan varsa ben kaşırım kaşınıyosamda kaşınılmaya hazırım buyur gel senle mi uğraşacam lan kendi fikirimi söyledim eğer beğenmiyorsan söylersin sende adam gibi konu aç birşey demeyelim hem admin benim cevabımı vermiş benim ağzımı açtırma kimsin lan sen forumlarda kötü şeyler istemiyorum benimle iyi geçinmeni tavsiye ederim çankırıya gelince görüşürüz
|
![]() |
![]() |
![]() |