|
![]() |
SirMc - Söyle Hangi Psikolojidesin [Full Albüm] |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() İzmir underground'dın en üretken isimlerinden olan SiRmC 9.underground albümüne imza atmıştır,15 Trackden oluşan bu albümde beat maker olarak; Cash Beat,Çeç,Siyahbaz,beton ve SiRmC'nin beatleri yer almaktadır."Söyle Hangi Psikolojidesin" adlı albümde her taz şarkının bulunduğu bir konsepte sahiptir.Albümde featuring olarak;Frekans,Kaplan,Zeynep Sağdaş,Vurgu,despot,Wolkan,Nurhan ve Muhteris yer almıştır.Albüm kapağı ise Steam'e aittir.Şimdi sizlere bu albümü sunuyoruz... Tracklist : 1-)SiRmC feat Zeynep Sağdaş - Şansın Yok 2-)SiRmC - Kendime Küstüm 3-)SiRmC - Duygusal Ergen-[EMO-Diss] 4-)SiRmC feat Wolkan Baran - Hepsi Yalandı 5-)SiRmC feat Frekans ft Vurgu - Doğal Milkshake 6-)SiRmC feat Nurhan - Bir Günüm Olsan 7-)SiRmC feat Vurgu - Manifestona Uygun 8-)SiRmC feat Zeynep Sagdas - Beni Tanıma 9-)SiRmC feat Kaplan - 34-35 Bir Arada 10-)SiRmC - Kalbimde Bir Umut Var 11-)SiRmC - Vay vay vay 12-)SiRmC feat Muhteris - Ecel Alır Beni 13-)SiRmC feat Local - Dön Gel 14-)SiRmC - Penceremin Buğusu 15-)SiRmC feat Despot - Yol Arkadaşım 16-)SiRmC - Outro Full Album : SirMc - Söyle Hangi Psikolojidesin |
|
![]() |
![]() |
![]() |