Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar;
Çalışmalarımı son hızla devam ettirmekteyim önce onun hakkında bilgi vermek istiyorum, nete vermiş olduğum ara ara parçalar ile insanların en azından aklında yer etmek ilerisi için daha iyi bir sonuç verebiliyor.
Kasım ayında kapsamlı bir albüm ve Eylül ayında "
Hanedar Records"un açılması ile gerçekten piyasaya daha doğrusu gerçek bir profesyonel adım atacağıma inanıyorum..
Parça hakkında ben
Kadıköy/Fikirtepe'de oturuyorum mekanım burası, öncedik parçalarımı görenler bilirlerki yaptığım tarz olsun, yaşadığım ortam ve yaşam tarzım olsun varoş bir şekilde olmasada ona yakın bir şekilde geçmiştir.
Hepimiz Facebook adresinde bulunan "
FAME" dalgasını biliyoruz, profesyonel kamera ile resim çekip insanlara
kendini ünlü gibi gösterenler, ünlü olduğunu sananlar, paylaşımlarına 2-3 beğeni alınca kendini bişey sananların sayısı gerçekten azımsanamayacak derecede artmış bulunmakta.Parçanın genel konusu anlıyacağınız üzere ve parçanın ismindende belli olduğu gibi bunu konu almakta "
Birisi Fame'mi dedi ?" parçasını şimdiden dinleyenlere ve yorumlarını esirgemeyen arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum,
Ben kimseden prim yapmak için diss atmıyorum, Hardcore stili veya
Rap hayattaki sorunları anlatma bu sorunlara karşı gelme, su sorunları sert dille eleştirmektir kimi zaman küfür ederek kimi zaman hafif bir dille, şuan bunu yaptığıma inanıyorum tekrar teşekkürler.
Stallker Facebook Fan Page : www.facebook.com/stallker34
Parça Download Link : http://www.multiupload.com/SIQ6XBDB1Y
Stallker Myspace : www.myspace.com/stallkerrr
Youtube İzleme Linki :
Saygılar.
Konu RapubliX tarafından (09-29-2011 Saat 10:15 PM ) değiştirilmiştir..