![]() |
#1 |
![]() Stallker - Şaheserim OL (Lorrance Part 2) 1.Werse; Hiçbirşeye gerek yoktu, yoktu mağdem Gözlerim görüyo mutlusunda zaten Benim içim matem, cennetim sadeyken Neden elmayı yedin hazreti adem Sigaram oldu kalem ellerimde duman var Yazdıkça kalbimde etkisi bak sana Ağlıyorum belkide gecelerim zamanla Kavuşacak sabaha bekliyorum ama yalan Cesaretim var ama sonrası zor, Olmasın solmasın gözlerim dolmasın artık Sebepler sıktı engeli farklı ve Haklı olmasada benim için saklı Uzaktasın sanki bakışları gizledim Hasretim dönki diyemedin ve bekledim Silemedim herşeyi ne avutur ki beni Unutmadım sadece aklımdaki her şeyi Nakarat x2; Sığınacak limanım oldu gözlerin Kahvesinde boğulur benim sözlerim İnan özledim kapanacakmı dertlerim Cennetini kaybeden ruh gibiyim 2.Werse; Bugecemde soğuk ellerimde saçlarım Yüreğimi sobada kömür gibi harladım Korladım ateşi ve unutmadım gidişini Yarı yolda terkedilişi sormayın Aklımda sorular sorgularım yalnızdı İlacı yok bunun doktorum hayırsız Hastayım günlerdir korkumda apansız Çırpınıyo gölgem bırak beni kaygısız Dostum olma elini çek yeter Beter eder benim için sonrası keder Kefen sıcak tutar tamam çekgit ama Toprakla üzerimi örtmeyi unutmadan Geçmişi dök içini yüzüme vurmadan Gerçeği göremedin içimi açmasam Anlayamadın haykırışlarım sana Uzaktan geliyodu sayfaların ardından Nakarat x2; Sığınacak limanım oldu gözlerin Kahvesinde boğulur benim sözlerim İnan özledim kapanacakmı dertlerim Cennetini kaybeden ruh gibiyim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Stallker, Stallker Lirikleri, Stallker Sarki Sozleri |