![]() |
#1 |
![]() ![]() Gerek tembellikten, gerek Mahmut'un Almanya'da benim burada olmamdan dolayi album geciktikce gecikti. Masallah hayvan gibi de zaman oldu. Mahmut'la yollari ayirdigimiz icin bu parcalarin cope gitmesine gonlum el vermedi. Kanal kayitlarinin Mahmut'ta olmasi yuzunden parcalara ne mix, ne mastering hic birsey yapilmadi. bu halleri ile idare edin artik.. Genclerin pek beyenecegini dusunmedigim parcalardan olusan bu album eski rap severler beyenecektir. Ara sıra yaptigim featuringlerim hakkinda konusan dolu insan oluyor. Sunu oncelikle soylemem gerek. benim rap icin hic bir iddaam yok. Zaten eger olsaydi Yeraltı Operasyonu'ndan bu vakte kadar birseyler cikarirdim. Ben sadece eglenmek icin rap yaptim. bu parcalarida sonucta para kazanmak icin yapmadik. Baska seylerden yarasi olanlar hakkimda konusup durdu. ama sonucta yapilan islerdir insanin aynasi. laflar degil.. uzun lafin kisasi. iste album. hemde beles! indirin dinleyin. isteyen saklar, isteyen siler. Haydi herkes kendi yoluna! iyi gunler. Turbo - S2K! Tracklist: 1. Statik - Fislenen Nesil 2. Statik Ft. Pit10 - Taarruz Vakti 3. Statik - Rap 1 Labirent 4. Statik - Kukla [DJ Ergün Remix] 5. Statik Ft. Canka & Pit10 - Bize Karşı Gel 6. Statik Ft. Stress Sırtlan - Sırrı Bende [DJ Wolverine Remix] 7. Statik - Hayat Birdir [DJ Zack Remix] 8. Statik Ft. Recayi - 2000 MC [Dekmanmix] 9. Statik Ft. Pit10 - Yediler Gevrek 10. Statik - Mahsat Muhabbet Olsun Rap 11. Statik Ft. Pit10 - Düştü Cambaz 12. Statik Ft. Stress Sırtlan - Fislenen Nesil [DJ Wolverine Remix] 13. Statik - Karanlıklar Ülkesi 14. Statik - Istanbul Underground Full Album : Statik - Bitti Artık |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() paylaşım için tşk.ler konu underground albümler bölümüne taşınmıştır |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
DJ Mahmut, DJ Mahmut Albumleri, Statik, Statik Albumleri, turbo, Turbo Albumleri |