![]() |
#1 |
![]() ı'm starring at a broken door there's nothing left here anymore my room ıs cold ıt's making me insane ı've been waiting here so long but now the moment seems to've come ı see the dark clouds coming up again running through the monsoon beyond the world to the end of time where the rain won't hurt fighting the storm ınto the blue when ı lose myself ı'll think of you together we'll be running somewhere new through the monsoon just me and you a half moon's fading from my sight ı see your vision in it's light but now it's gone and left me so alone ı know i have to find you now can hear your name ı don't know how why can't we make this darkness feel like home running through the monsoon beyond the world to the end of time where the rain won't hurt fighting the storm ınto the blue when ı lose myself ı'll think of you together we'll be running somewhere new and nothing can hold me back from you through the monsoon hey hey hey hey ı'm fighting all it's power coming in my way let it take me straight to you ı'll be running night and you ı'll be with you soon just me and you we'll be there soon, so soon running through the monsoon beyond the world to the end of time where the rain won't hurt fighting the storm ınto the blue when ı lose myself ı'll think of you together we'll be running somewhere new and nothing can hold me back from you through the monsoon through the monsoon just me and you through the monsoon just me and you |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() evet güzel müziğe şapka çıkarmak gerekiyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() senden gelcek hayır Allah'tan gelsin ulan! ![]() Gözlerim kırık bir kapıya dalıyor Artık burada kalan hiçbirşey yok Odam soğuk Beni delirtiyor Çok uzun bir süredir burada bekliyorum Ama şimdi gelme zamanı gibi gözüküyor Yine kara bulutlar yaklaşıyor,görüyorum Muson rüzgarlarına doğru koşuyorum Dünya'nın ötesinde Zamanın sonunda Yağmurun incitmeyeceği biryerde Fırtınayla boğuşuyorum Maviliğin içinde Kendimi kaybettiğimde Seni düşüneceğim Birlikte yeni yerlere koşacağız Musona doğru .. Sadece ben ve sen Yarım ay manzaramdan soluyor Onun ışığının içinde senin vizyonunu görüyorum Ama şimdi o gidiyor ve beni yalnız bıraktı Biliyorum seni şimdi bulmak zorundayım biliyorum Senin adını duyduğumda Bilmiyorum nasıl Neden karanlığı evimizi hissettirecek gibi yapamıyoruz ? Muson rüzgarlarına doğru koşuyorum Dünya'nın ötesinde Zamanın sonunda Yağmurun incitmeyeceği biryerde Fırtınayla boğuşuyorum Maviliğin içinde Kendimi kaybettiğimde Seni düşüneceğim Birlikte yeni yerlere koşacağız Muson rüzgarlarına doğru .. Sadece ben ve sen Ve sana döndüğümde beni hiçbişey bekletemeyecek Muson rüzgarlarına doğru .. Hey Hey Onun bütün gücüyle savaşıyorum Yola geldim Sana doğru götürmeme izin veriyor Gece gündüz koşacağım Yakında seninle olacağım Sadece ben ve sen Yakında orda olacağız , çok yakında Muson rüzgarlarına doğru koşuyorum Dünya'nın ötesinde Zamanın sonunda Yağmurun incitmeyeceği biryerde Fırtınayla boğuşuyorum Maviliğin içinde Kendimi kaybettiğimde Seni düşüneceğim Birlikte yeni yerlere koşacağız Muson rüzgarlarına doğru .. Sadece ben ve sen Ve sana döndüğümde beni hiçbişey bekletemeyecek Muson rüzgarlarına doğru Muson rüzgarlarına doğru Muson rüzgarlarına doğru Muson rüzgarlarına doğru |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() aa ben sana süpriz yapacaktım .d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|