|
![]() |
#1 |
![]() sizce nedir faydaları siz ne gibi faydalarını gördünüz??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aktif Üye
|
![]() 1.neymiş yararı sayıp duruon sabahtan beri 1 tane faydasını söylemedin ben zararını söyleyim "selcen gibi müzikten anlamayanlar rap dinleyerek benle laf yarışına giriyo" 2.küs kalmaya devam et ilk defa katılıom sana 3.ben yıllardır klasik gitar çalıom elektroya geçceğim için kursa başladım biraz sagopa dinleyip test çözmeyi bırakıp etrafa baksaydın anlardın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Heveslisi
|
![]() rapin faydaları insanı rahatlatıyo dinlendiriyo daha olgun yapıyo sözler harika özellikle sagonun daha dikkatli düşündürüyo konular üzerinde vs vs..sen anlamazsın bunlardan kör cahil(: 2-küserken sana sormadım dimi istersem barışırım ![]() 3-sagopa dinleyip test çözme kısmında sago dogru ama test çözme yanlış bilmiyosan öğren (: ayrıca gitar çalıyorum diyosun da kaç yıldır göremedik nedense hayal dünyanda çalıyosun sanırım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aktif Üye
|
![]() bu yazdıklarını okuyup gülmeyi bitirdikten sonra "hee de geç" taktiğini uygulamaya başladım ama 2. maddeyi iyi düşün işin iç yüzünü bilmion tabi yine pişman olcan.gitar konusundada sizin mezuniyete getiririm görürsün ben zaten 2 sene daha burdayım puashdhsdfh o zamana virtüöz seviyesine gelmiş olurum sen anlamazsın o ne dersin şimdi neyse ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Heveslisi
|
![]() ozanda kank sayılırdı ama artık değil küstüm barışmıycam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |