|
![]() |
Türkiye'de rap geneL olarak niçin sewilmiyor?? |
![]() |
Seçenekler
![]() |
Stil
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() rock un sevilmesinin nedeni gitarda farklı tip sesler falan vb. insanlar etkilendiği ,popu karılar(ses yok görüntü var) için, rap bence küfürsüz olması gerek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() bu konu hakkında kadir abinin(kurşun) bi lafı gelio aklıma - 'Rapin orjinal kökeni soul,blues,jazz.amerikada soul,blues üstüne rap yapıolar.o onların kültürü çünkü.biz Türküz ve bizim kültürümüzde arabesk var.bunu inkar edemeyiz.E peki neden biz arabesk nakarat okuyunca kötü görülüyoruz.Buda bizim kültürümüz' diyor kadir abi.ben kursunu kime dinletsem rap dinlemeye başlıyor.AA diyolar bu amerikan özentisine hiç benzemio.rapi yanlış tanımışım dio.beğenmeyenlerde olcaktır tabiki arabesk nakaratı.ama buda bi tür.R&B SOUL gibi ARABESK RAP.ve bu adımlar rapi sevdrmek için güzel. insanlar RAP in ne olduğunu bilmedikleri için sevmiyolar.tanıtım yetersiz.ama şuda bi gerçek hakikaten büyük ilerleme var.insanar anlıyor yavaş yavaş Konu arafyaren tarafından (12-21-2007 Saat 08:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ilk olarak kötü rapper ları dinledikleri ve küfürden başka birşey olmadığını düşündükleri içindir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() sevilmemesinin sebebi farklı şeyler düşünceler düşünüolar rap hakkında hatta başımdan geçen bi olayı solim geçen gün arkadaşın birini gordüm dedi ki bu ne lan rap ci olmussun bende ewt rap moduna geçtik dedim yanındaki de ne dedi bilseniz satanistlik dedi a.q. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |