![]() |
#1 |
![]() ![]() Cosmogirl adında bir derginin şubat sayısı arkadaşlar bu bayan Türkiye'de ilk R&B albümü çıkaracakmış şubat ayı sonlarında ve çıkış parçası Ceza ile feat olacakmış. derginin anlatımına göre... şubat ayının sonlarına doğru çıkacak olan Doa isimli ilk albümünün piyasayı sarsabilecek bir güçte olduğunu söylemekte fayda var. albümde CEZA. Mustafa Kemal Öztürk(Badem)ve Hüsnü Şenlendirici isimlerini de göreceğiz... 'Müziğin Doa'sı adlı iddalı bir parçayla adım atacaksın müzik dünyasına. hem de CEZA ismi ile birlikte... bu parçada CEZA kendi sözlerini yazdı ve beni takdim etti. ben de kendimi anlattığım sözler yazdım ve çok dinamik bir parça çıktı ortaya. sen dönemde R&B müziği popüler oldu diye herkes buna yöneldi. yaptıkları müziğin R&N ile ilgisi yok.''ne yapıyorsunuz?'' diye sorsam yanıtlayabileceklerini bile düşünmüyorum. Türkiye'de kimse R&B yapmıyor! parça bu kişilere göndermede bulunuyor aslında. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() severim doayı geçen atv deki performansı çok kötüydü ama emre baranselle fln olan feati güzel hiphoplife ın da jingle ını yapmıştı galiba
Konu RapubliX tarafından (02-21-2008 Saat 11:41 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Özel Üye
|
![]() Türkiyenin ilk rnb sanatcısı bu kadın deil ama öyle gösterilio.yaw taa 90 larda fresh-b de rnb yapıodu,hmde çok güzel kimse ondan konuşmuyo,kurşun zaten lafa gerek yok,he amaç bandrollüyse,yinede doa ilk deil
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|