Herkese iyi forumLar .. (: iLk önce şunu söLemek istiyorum .. Buraya tesadüfen buLduğm için Çankırı'Lı faLan değiLim .
ZonguLdakLıyım,, Adım Tuce .. Forumu gayet sıcak buLdm yani öyLe diğer forumLar gibi gereksiz şey hiç yok .. Paso Hiphop burası .. Onun için çok sevdim . (: Türk hiphop la fazla ilgilenmem,, zaten Türk hiphopçmı var o da ayrı bi konu ..
Sıkı 2pac hayranıym çok seveRm o KraLı .. Genelde yabancı müzik(hiphop,rap) dinLerm ,, geneLde değiL hep asLnda . (: Tupac,Lil'wayne,Chris Brown,T.I.,Lil'John, Young Joc, T-pain .. ouuf böLe btmez bu , ben kısacası Black music diyeyim .. Aşırı America-NewYork hayranLığm var ve tabiki hayaLmde orası . . Her zaman 2pac savuncusym.. Hc bir zaman ona Laf söyLetmem . ŞimdiLk bu kadar bahsedeym kendimden, zaman iLerLdkçe tanırıZ zatn birbrimzi .. Herkese kocaman iyi forumLar .. (L
hoşgeldin Pac'a laf eden pek bulunacağını sanmıyorum ama Lil Wayne biraz uğraştırır =) dinlemeden tanımadan yorum yapan çok var çünkü... neyse uzatmayım hoşgeldin tekrar iyi forumlar