![]() |
#1 |
![]() GENEL SORULAR Adını ve Soyadınız: Yaşınız: Boyunuz: Kilonuz: Medeni Haliniz: Hobileriniz: Fobileriniz: Nerelisiniz: Okul yada iş durumunuz : RAP HAKKINDA -Rap’e olan ilgin ne zaman ve nasıl başladı -Break Dance Mc’lik DJ’lik Writer’lık hangisi daha cok ılgını cekıyor neden ? -Çankırı’da hiphop nasıl sence -Neden Rap -Rap’de sevdiğin isimler kimlerdir -Rap’de idolün kimdir ? -Hiphop hakkında artı olarak bizlere söylemek istediğin bişr şey: SIRF MERAKTAN 1. Saat Kaç: 2. Hangi dizileri seyredersin: 3. 18YER6'dan kimi en çok begeniyorsun: 4. En çok neyi seversin: 5. Hayatınızda özel biri var mı / Evlimisiniz: 6. Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın: 7. Aşk Acısı Çektinizmi: 8. Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz: 9. Resim Yapmayı severmisiniz: 10. Sizce aşk nedir: 11. En çok ne yapmak hoşunuza gider: 12. Duygusalmısınız: 13.Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı): 14. Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı: 15. Alış veriş Yapmayı severmisiniz: 16. Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz: 17. Tuttuğun takım? 18. En büyük takıntın nedir? 19. En büyük hayalin? 20. Giyim tarzın? 21. En istikrarlı olduğun konu nedir? 22. En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? 23. Nasil bir Kisilige sahibsiniz? 24. En sevdiğin renk ? 25. Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? 26. En sevdigin sarki hangisi? Neden ? 27. En sevdiğin yazar ve kitap? 28. En beğendiğin film ve aktör/aktrist? 29. Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin? 30. Sevdiğin için neleri göze alırsın? 31. Bir gününüz nasıl geçiyor? 32. Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın... 33. Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? 34. Yaptığın en büyük çılgınlık? 35.Bugünlerde en çok duyduğun söz? 36. Sıkıldın mı sorulardan: 37. Evde yokluğunu hissettiğin şey? 38. Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? 39. Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? 40. Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? 41. Şu an olmasını istediğin birşey? 42. Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? 43.Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? 43. İzlemekten aaaif aldığın tv programları? 44. Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? 45. Aşk herşeyi affeder mi? 46. Karşı cinste hoşlandığın tip ? 47. Karşı cinste aradığın özellikler? 48. Benzetildiğin biri varmı? 49. Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? Aşk: Sevgi: Hayat: Dostluk: Para: Ölüm: İş: 18yer6: 50. Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? 51. Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazarmısın? 52. Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) 53. Ne kadardır 18YER6 ailesinin içindesiniz ? 54. Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? 55. Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? 56. Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? 57. Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? 58. Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? 59. Forumda seni en fazla üzen olay? 60. Forumda seni en mutlu eden olay? 61. Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? 62. Yöneticilerden bir rican var mı? 63. Şu an “Ah bir elime geçse “ dediğin kişi kim (forumdan): 64. Forumdaki üyelere bir şarkı eder misin: 65. Annenden en son ne zaman dayak yedin niçin : 66. Şu anda saat kaç ![]() 67. Sigara , alkol kullanıyor musun : 68. Böcüklerden korkarmısın : 69. Kdv gereklimi sence : 70. Fatih Ürek mi Ajdar mı ? neden ? : 71. Nasılsın şu anki suraf ifadeni anlatan bir smiley koysana: 72. İsmail Yk – Allah Belanı Versin şarkısı hakkındaki düşüncelerin nelerdir: 73. Hafta kurbanı olmak nasıl bir duygu: 74. Takma adın: 75. Başka soru istermisin yoksa bu kadarı yeterlimi: 76. Hangi konuda güçlüsün: 77. Hangi konuda zayıfsın: 78. Bir kaşık suda boğmak istediğin kişikim neden: 79. En iyi arkadaşın sana havalı derse tepkin ne olur: 80. Nickinin anlamı ne: 81. Nickini değiştirsen yenisi ne olur: 82. Düğünlerde oynarmısın: 83. Enteresan ne demek: 84. Seni ağlatan şarkı varmı varsa nedir 85. Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcıyacağın yer ?: 86.En sevdiğin pc ps oyunları vb ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Özel Üye
|
![]() Adını ve Soyadınız: Selim Karadayı Yaşınız:21 Boyunuz:1,80 Kilonuz:60 Medeni Haliniz: bekar Hobileriniz: müzik , edebiyat , resim , photoshop , pc ve ps oynunları Fobileriniz: yükseklik korkum var, bide sevdiklerimin ölmesinden korkarım Nerelisiniz: doğma büyüme istanbul, baba kastamonu anne trabzon Okul yada iş durumunuz : Haliç Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı bölümünde okuyorum RAP HAKKINDA -Rap’e olan ilgin ne zaman ve nasıl başladı : *2001 yılında başladı, yabancı dinliyodum zaten ama öle aşırı bi ilgi yoktu, sonra karışık bi cd den nefret cıktı, onu dinlerken öyle hoşuma gitti takip etmeye başladım, ortaokuldan itibaren şiir yazıyodum zaten ve 2005 gibi rap üzerine yazmaya başladım, 2006 kasım ayında ilk kaydımı aldım, sonra öyle gelişti ...! -Break Dance Mc’lik DJ’lik Writer’lık hangisi daha cok ılgını cekıyor neden ? Mc’lik tabiki, mesleğimiz ![]() -Çankırı’da hiphop nasıl sence İlk zamanlar kimseyi tanımıyodum.acaba benden baska varmı diyodum ki bu 2002 yılından itibaren oluyor. Sonra yavaş yavaş tanıdım insanları. Söyleyebilceğim çok hızlı bi şekilde yayıldığı.istekli insan çok, birlik ve beraberlik olursa güzel şeyler çıkcağından eminim,eskiden sadece istanbuldan çıkardı bişeyler ama görüyoruzki anadoludanda bi çok yerden çok iyi MC ler çıktı. Neden Çankırı’danda çıkmasın.bence potansiyel var,üzerinde durmak lazım -Neden Rap Daha samimi, daha içten, daha açık sözlü, bi şarkıda bi çok şeyi anlatabilme yetisi, rap müziğin doğasında olan o insanı kendine kaptıran ritimsellik, bunlar rapi seçmek için geçerli nedenler bence -Rap’de sevdiğin isimler kimlerdir Aslında bu ülkede ne kadar ayrım yapılsada bu işin en büyük iki temsilcisi Ceza ve Sagopa’dır. Bunu inkar edenlerin samimi olduğunu düşünmüyorum. Tabiki kişisel görüş farklı olabilir ama bence bu böyle(bu sanat açısından görüşüm.ama davranış olarak sagonun bazı söz ve davranışlarına karşıyım). Kendi açımdanda, statü olarak bu iki sanatçıyı en üstte tutarım. Sevdiğim isimler, raziel nisroc, saian,karachali , mt daha aklıma gelmeyen çok isim var. O kadar çok mc varki. Aslen isimlere değil ortaya çıkan ürüne önem veririm ama bu saydıklarımı gerçekten çok beğeniyorum.Türkiye dışındansa, tech n9ne, eminem bunlar ne yapsa dinlerm ama genelde dediğim gibi şarkı güzelse kimin söylediği önemli değil. -Rap’de idolün kimdir ? Şimdi bu soruya ne desem kolpaya çıkcak adım. Ama gocuncağım bişey yok. Ben eminemin stiline,samimiliğine, mc liğine hayranım.ve bence gelmiş geçmiş en iyi mc dir -Hiphop hakkında artı olarak bizlere söylemek istediğin bişr şey: her ne kadar toplum tarafından tam olarak kabul görmesede bu bir müzik türüdür ve sizde bence buna sadece müzik ve bir kültür olarak bakın, kesinlikle bir bölünme, taraf olma aracı olarak kullanmayın,belki bazı kişileri sevmeye bilirsiniz ama ortaya çıkan sanata saygı duymak zorundayız diye düşünüyorum. -neden arabesk rap şimdi şöyle bişey var,Amerikada old school rap var, eski blues ,jazz şarkılarının üstüne ritim yazıp yapıyolar, çünkü oranın eski tarzı o, blues ve jazz. E bizim rapten önceki dönem orhan gencebay, ferdi tayfur ve hatta küçük emrahla filan geçti, doğal olarak oralardan sample alıp rap yapmak ve arabesk motifler kullanmak aslında ters değil, tam tersine bizim kültürmüzün bi parçasını yaşatamanın çok güzel bi yoludur.bizim kendi oldschoolumuz budur. Sen sevmessin ben sevmem ama mutlaka seven biri çıkar, saygı duymak lazım...! SIRF MERAKTAN 1. Saat Kaç: 04:43 2. Hangi dizileri seyredersin: -fazla tv izlemem ya, takib ettiğim bi dizi yok, rast gelen neyse izlerim hepsininde konusunu az çok bilirm kıyıdan köşeden ne çarptysa gözüme 3. 18YER6'dan kimi en çok begeniyorsun: -ne olarak ![]() 4. En çok neyi seversin: - oooo bu ne ya ![]() 5. Hayatınızda özel biri var mı / Evlimisiniz: - Evli değilim daha 4-5 sene var oraya ![]() 6. Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın: -Kimleri alırdım . Hmmm. Eva Longoira filan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7. Aşk Acısı Çektinizmi: -oooof of ![]() 8. Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz: -Çiğ niye yiyim , seviyosam o kıyamaz zaten pişirir verir ![]() 9. Resim Yapmayı severmisiniz: - çok severim, kara kalem portre çizimlerim ve yağlı boya çalışmalarım vardı eskiden 10. Sizce aşk nedir: -Böyle tarfisizce seversin, niye sevdiğinide bilmezsin, hiç bişe umrunda deildir, o senin olsunda nolursa olsun, öyle sevmektr işte 11. En çok ne yapmak hoşunuza gider: - Kendi müziğimi yapmak çok hoşlandığım bişey , ortaya bi şarkı çıkarınca gerçekten memnun oluyorum ![]() 12. Duygusalmısınız: -Çoook , başıma bela oluyo , her shit e üzülüyorm kafaya takıyorum 13.Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı): -Okumak istemesem bile zorunda kalıyorum ![]() 14. Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı: -Golden istiyorum bitane ama şu an beslediğim hayvan yok. Bitane hayvan besliyorum bedenimin içinde ama onu saymayın ![]() 15. Alış veriş Yapmayı severmisiniz: -Güzel soru . param varsa severim. Fazla tutamam ![]() 16. Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz: -Sosyalim yauv ![]() 17. Tuttuğun takım? Galatasaray 18. En büyük takıntın nedir? -Takıntı .hmm. saçım ....! evet evet. Ya ben özen gözteririm ama dökülüyo işte. Ona bi çare bakıyorm ![]() 19. En büyük hayalin? -Mutlu bi yuva ![]() 20. Giyim tarzın? - Genelde spor ,bazen hip-hop 21. En istikrarlı olduğun konu nedir? - SAYGI ,insanlara ve kendime saygı,insan kendi kişiliğine saygı duyarsa herşeye saygılı olmayı öğrenir zaten. Böylece kimsenin kalbini kırmaz, sözüne sadık olur, işleri yolunda gider 22. En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? - -Verdiğim sözü elimden geldiğince tutarım ama kesinlikle kin tutmam. Bunlar iyi olanlar, kötü olarak ; çok çabuk kafaya takarm bişeleri ve sinirlendiğimde kimseyi tanımam, aşırı sinirlenirsem krize grebilrm . çok berbat bi durum. Ama çabuk geçer ve pişman olurum 23. Nasil bir Kisilige sahibsiniz? Deminden beri sorulan sorular buna cevap olur sanırm 24. En sevdiğin renk ? siyah ve beyaz ( galatasaraylıyım yanlış anlaşılmasn ![]() 25. Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? -Bence müziğin türü dinleyici için değil yapan içindir. Dinleyici için müziğin türü yoktur. Bana bişeler hissetiren herşeyi dinlerim.metal olur, sufi olur, jazz olur, rap olur, pop olur, içinde hisler olsun yeterki, bu aralar Mercan dede dinliyorum mesela, ruh halime göre değişiyor yani 26. En sevdigin sarki hangisi? Neden ? -oo bu soru zor. Böyle bi şarkı yok sanırım ama. O anki ruh halime göre değişir işte 27. En sevdiğin yazar ve kitap? En sevdiğim yazar. -Hmm. Ernest Hemingway in tarzını seviyorum, J.K.Rowling(HP serisini bitirdim favorimdi) 28. En beğendiğin film ve aktör/aktrist? - Jim Carrey’in oyunculuğu çok iyi, ne olsa yapabilcek kalitede, hem drama hem komedi hem korku hiç farketmiyo adam için yaa. ‘’The eternal sunshine of the spotless mind ‘’ çok iyi filmdi ama en sevdiğim film için valla bişe diyemem buda değişkendir 29. Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin? -Sevdiğim biri var , adı HAYAT, iyi yada kötü ne yaşarsam yaşıyım beraberiz, ve arkaya dönüp baktığımda onunla beraber karşılaştığımız her insanın kaybedilen bir diğer savaş değil , aslında kazanılan yeni birikimler olduğunun farkındayım. Bu yüzden seviyorum hayatı 30. Sevdiğin için neleri göze alırsın? -Akla mantığa yatan herşeyi 31. Bir gününüz nasıl geçiyor? -Okul açıksa okulda geçiyo, yoksa istanbuldaysam arkadaslarla cafede yada evde toplanırz öyle, yok ailemin yanındaysam akşama kadar evde olurum çoğunlukla ve pc nin başında ya beat yaparm ya söz yazarım ya oyun oynarım yada kayıt yaparım...! 32. Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın...? - Yaşadığım yer bana herşeyimi kazandıran yer. Şehrin göbeği. İstanbul fatih. Dışarı çıkarsam büyük ihtimalle taksime giderim ya gezmeye yada bi cafede oturmaya ,olmadı beşiktaşa, buralar...! deniz kenarında oturmayı severim. Sıcak bi çay , bi nargile , boğaz , süper olur 33. Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın..? - Kolay affederim , kin tutmam 34. Yaptığın en büyük çılgınlık? -Ooo , saysam bitermi, evdekilere arkadasta kalıyorım diyip çankırıdan istanbula kaçmıştm istanbulu çok özledğim için ![]() 35.Bugünlerde en çok duyduğun söz? -KRİZ , herkes krizde para yok pul yok yaaa 36. Sıkıldın mı sorulardan: -pek sayılmaz,şimdilik sorun yok ![]() 37. Evde yokluğunu hissettiğin şey? - Şu an için ailem 38. Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? -Güzel soru. Dur bakim. dengesiz biri olması lazım. Einstein la Shakespeare olurdum heralde, romantik şapşal deli üretken sinirli bişe ![]() 39. Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? -Sevdiklerimin ölmesinden korkarım, özlediklerim; sanırım huzur, sevdiklerim , bu kaçıncı soruşunuz yauv, müzik kardeşimmmmmmmm ![]() 40. Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? -Al işte . MUSIC, mAKES ThE PEOPlE Come Together 41. Şu an olmasını istediğin birşey? - Zaman dursun, dünya dönmesn , herşey donsun kalsın, yeni bi dunyaya uyanalım, herşey değişmiş olsun 42. Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? -Cennet 43.Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? -valla herhangibi yemek olabilr ![]() ![]() 43. İzlemekten keyiif aldığın tv programları? -son zamanlarda Bkm Mutfak , komedi dükkanı 44. Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Karşılıklı hoşgörü ve saygı 45. Aşk herşeyi affeder mi? EVET 46. Karşı cinste hoşlandığın tip ? -hmmm. Napcaz yarışmayamı katılcaz görücü usulü ![]() 47. Karşı cinste aradığın özellikler? Sadakat, bana güven, sözlerime ve düşüncelerime saygı, itaat , samimiyet , 48. Benzetildiğin biri varmı? -Valla Baran abi Çado(cash flow) diyodu ama Sansarın ‘’ abi olurmu araf daha yakışıklı ‘’ teziyle yıkıldı bu düşünce ![]() ![]() 49. Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? Aşk: çaresiz tutsaklık derecesinde bağlanmak Sevgi: olması gereken şey, onsuz yaşanmaz(ben ölüyüm ![]() Hayat: kaç yüzün var hee? ![]() Dostluk: hayatın kötü yönünü iyiye çevirmek, karşılıklı derstleşmek için her daim yanında olan destek veren can parçan, psikoloğun ![]() Para: olmasada olur demek bu devirde biraz zor ... ![]() Ölüm: korkmuyorum İş: gerekli, 18yer6: çankırının ilk ve tek hip hop sitesi , öyle güzel bişe işte , tartışıyorz konuşuyoruz paylaşıyorz, ortak yola baş koymuşuz ![]() 50. Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? -Daima kendine güvenceksin, eğer amacın varsa ona ulaşmak için uğraşcaksın, beklemiceksin 51. Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazarmısın? ‘’Uğrunda ölmeyi göze alabileceğin amaç için yaşa ‘’ 52. Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) nası nası buldun, ya bırak ya ![]() 53. Ne kadardır 18YER6 ailesinin içindesiniz ? 1seneyi geçmiştr 54. Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? belli bi bölüm yok hepsi 55. Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? -Her nete girdiğimde bakıyorm, paylaşmak istediğm herşeyi yayınlıyorum, çünkü bi foruma üyeysen olması gereken bu 56. Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? Hmm. Herkes eşit benim için 57. Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? Yok öle bişe 58. Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? Herkes uleeee.anaa sorulara bak. İlla ayrılık çıkarcan he ![]() 59. Forumda seni en fazla üzen olay? --- pas 60. Forumda seni en mutlu eden olay? Düzeyli tartışmalar olunca mutlu oluyorum 61. Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? -Daha çok rağbet olması lazım, ilk sorularda söylediğim gibi Çankırı rapte bişeyler yapmaya çalışıyo ve bunun hızlanması için daha çok ilgi gösterilmesi lazım, kullanıcıların yeteri kadar aktif olmadıklarını düşünüyorum...! 62. Yöneticilerden bir rican var mı? -Genel bi ricam yok, yöneticlerle sorunumda yok . 63. Şu an “Ah bir elime geçse “ dediğin kişi kim (forumdan): -boşver ya, o biliyo kendini....! 64. Forumdaki üyelere bir şarkı hediye eder misin: -Ederim,etcem, ediyorummmm,The outlawz – real talk 65. Annenden en son ne zaman dayak yedin niçin : -Çok küçüktüm, nedenini bile hatrlamıyorm ama haketmişimdr ![]() 66. Şu anda saat kaç : 05:35 67. Sigara , alkol kullanıyor musun : hayır 68. Böcüklerden korkarmısın : korku deilde böyle içim gıdıklanıyo, huylanıyorm 69. Kdv gereklimi sence : saçmalık 70. Fatih Ürek mi Ajdar mı ? neden ? :fatih ürek , hiç deilse insan gibi konuşuyo. He bide HOSGELDİNYA YÜREĞİMEEEE ![]() 71. Nasılsın şu anki suraf ifadeni anlatan bir smiley koysana: varmıki öle bişe ![]() 72. İsmail Yk – Allah Belanı Versin şarkısı hakkındaki düşüncelerin nelerdir: aynen ismailciğime yöneltiyorum kendi şarkısını hediye ederekten ![]() 73. Hafta kurbanı olmak nasıl bir duygu: güzel , ya hoş bi duygu ![]() 74. Takma adın: araf yaren . e yuh yani ![]() 75. Başka soru istermisin yoksa bu kadarı yeterlimi: siz karar verceksinz, sormak isteyen varsa sorsun , açığım her soruya 76. Hangi konuda güçlüsün: ikna etme konusunda 77. Hangi konuda zayıfsın: duygusallık 78. Bir kaşık suda boğmak istediğin kişi kim neden: o kadar çokki , okyanus gerekir, bu dünyayı bu hale getiren herkes...! 79. En iyi arkadaşın sana havalı derse tepkin ne olur: ‘’hadi len’’ olur, ben bilmiyomuyum sanki ![]() ![]() ![]() 80. Nickinin anlamı ne: işte o soru , yandık, ![]() Araf: kelime anlamı cennetle cehennemin arasında kalan yer. Benim içinse istanbul demek, çünkü istanbulda her türlü güzel şeyi bulabilirsiniz, ama aynı zamanda her türlü kötülüğünde yuvasıdır, tıpkı cennetle cehennem arasında kalmış bir şehir gibi, ve ben istanbulu çok sevdiğim için, araf burdan geldi. Yaren : kelime anlamı dost demek. 2001 yılından 2006 yılına kadar Çankırıda yaşadım, gerçek dostlarımı orda kazandım, ve aynı zamanda Yaren çankırının bi kültürü olduğundan, Yaren ismini seçtim. Olay bundan ibaret. Yani doğup büyüdüğüm yer olan istanbul ve hayatımın en önemli dönemi olan lise yıllarımı geçirddm,dostalarımı edindiğim yer olan çankırının izleri bi anlamda. 81. Nickini değiştirsen yenisi ne olur: olmaz sanırım.aklımda hiç bişe yok ![]() 82. Düğünlerde oynarmısın: hemde nasıl ![]() 83. Enteresan ne demek: ilgi çekici, ilginç 84. Seni ağlatan şarkı varmı varsa nedir : var, bi çok şarkı var, ama bu aralar 'torgay ışıklı - gecenin hüznü' 85. Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcıyacağın yer ? öle bi yer yok. Hepsini harcamam , yol parası filan bırakırm ![]() ![]() 86. en sevdigin pc\ps oyunları Pro Evolotuion Soccer , COD , Def Jam , Crysis ,worms , vs. Vs. Aaaa bittimi sorular , ne çabuk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Foruma Isınan Üye
|
![]() iLk önce dicem diyemedm resime bittim süper.xD neyse iLk önce okuduğumda yorum yazmamışdm yazamamışdm kusura baKma özr ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bayan Moderatör
|
![]() snı tnıdgıma m.oldm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |