![]() |
#1 |
![]() Online Dinlemek İçin: TIKLA
İNDİRMEK İÇİN : TIKLAYIN FACEBOOK VUSLAT OFFİCİAL MYSPACE VUSLAT TWİTTER VUSLAT FORMSPRİNG VUSLAT Söz : Vuslat Kayıt&Mix&Mastering : Dracool Rec.& Neşternino Beat : Rapublix Düşmüyor bu ara elimden kalem ve sigara Onu anlatırken kederlee boş kağıtlara Üşüyo bedenim eğer o an yanımda yoksa Uyamıyorum Dudaklarında adımı duymadıkca Hazırım tüm kalbimle seni ağırlamaya Bi ömür kal gitme razıyım senle yaşlanmaya Gözlerine bakamıyorken bile fotograflarında Bekleme söz geçirmemi kalbimdeki sana Hatırlarım da bundan tam 9 sene önce başladığım serüvene devam ediyorum bi ümitle Aldığım nefes olmuşken şimdi gelipte Hayatımdan yani senden vazgecmemi isteme Ben unutsamda bilinç altım izin vermiyor Rüyalarımda başrolsün aynı film döner durur Sen herşeyden bi haber nakaratı dinliyeedur Buda benim için bi sigara molası olur Nakarat: günahlarımda sevaplarımda 2 omzumda asılı Ona karşı tek bi yalanım varsa beni asın hasım saydın beni olsun dedim bırakın öyle bilsin suç bende kalsın sen gözlerimde ki son damla yaşım Boğazımda düğümlenen en masum lafım Hevesim değilsin ki kursağımda kalasın Buda yarım kalsın be kadın ben alıştım Hayal denizimde Umutlarımı gemi yaptım Son bi tane kaldı hepsi alabora tatlım Yıkıldı inşa ettiklerim en kazında kaldım Sayende yaralandım mutlusundur umarım Şu elimdeki kalem başka bi halta yarasa da Kaderme onu yazsam hep yanımda kalsa İnanmasam Allaha kul olurdu ruhum sana Annem görse sevgimi inan gücenirdi bana Kafamdaki sorunlar bile sorunlu şimdi Yaptıklarımdan hiçbi zaman pişman olmadım ki En güzel hatamdın ve öyle kalacaksın Sol yanımda tahtın hep seninle aklım günahlarımda sevaplarımda 2 omzumda asılı Ona karşı tek bi yalanım varsa beni asın hasım saydın beni olsun dedim bırakın öyle bilsin suç bende kalsın Konu Malibu tarafından (12-09-2010 Saat 02:30 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |