![]() |
#1 |
![]() İstanbul'da çalışmalarını sürdürüp HiphopTime bünyesinde olan Vuslat , Çankırı'dan Hipnoz X ile RapubliX'in konuğu olup bu süre zarfında " Kalemimden Aktın " isimli özel parçayı kaydetmişlerdir. Mix Vuslat'a ait olup kayıt Manik Depresif'te alınmıştır. Bu özel parçanın beat'i ise Defnot müzikten Araf Yaren'e aittir. İndir: http://hotfile.com/dl/122341821/3056..._aktn.mp3.html Şarkı Sözleri: Vuslat verse : Durmadan yalanlar gönlümde kalanlar Kalbimde yaram var bu hatıram kanar bak Sancılar artar özlemimle birlikte İstanbul'da sol yanım özlemimle birlikte Gözlerimde bir hüzün dilimde süzülürsün Birden hayalime girer o güler yüzün Son sözüm olur bu sefer seviyorum görürsün Günlerim de senle geçer hasretle büyürsün Kasvette boğulurum nasıl geçer yokluğun Sorun uzaklıksa bırakma elimi kaybolurum Tutamam bazen dilimi tutamam kendimi Ulu orta yerde söylerim ben ismini Resmini çizdim duygu yüklü sayfalara Dudaklarıma kazıdım dalar giderim ufuklara Sonsuzluğa ulaşırım ama alışamam onsuzluğa Durgunluğumun tek nedeni şu an yoksun yanımda Hipnoz X verse : Avuçlarında ben varım dualar dileğinde Sol yanında ümidim (ben) kalbimse diğerinde Bakışın 4 bi' yanda hatırlanır gün aşırı Hayatı yakasından tuttuğumda gün aşınır Güneş toplarken geceme en yakınsın Bu düşün peşindeyken tüm kalemler yakınsın Silüet hep aynı isimler apayrı Bu düşün peşindeyken tüm yalanlar asılsız Yağmurlu bir akşamdı kalemimden aktın Murekkebim de yalandı ve kalemimden haklı Bütün gün özleminle yanan biri var demiştim Dökerken içimi X i sağ elimden attım Sana yazdığım tüm şarkılar saçlarına dokunur Kalbimin yarısında taşıyorum bu dokunu Hangi el yaklaşıp sökebilir ki kokunu Derken ilk adımında kıskançlığım yok olur Kendi dünyana çek bırak kopsun kulaklık Bu 4 duvar bizim olsun hem de telli duvaklı Sayfamdan dökülen en aydınlık taraf o Ben ortada kalıyım sen bana araf ol Konu hipnoz-x tarafından (06-29-2011 Saat 11:24 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Hipnoz X, vuslat |