![]() |
#1 |
![]() Solo albümümden önce nete verdiğim son parçalardan biri arkadaşlar dinleyip desteğinizi esirgemezseniz sevinirim
![]() İNDİRME LİNKİ http://s2.dosya.tc/server24/RRdxDn/V...kadar.mp3.html http://www.youtube.com/watch?v=vF7Pb...=youtube_gdata O kadar söyledikde bi türlü dinletemedik Ne kadar yavşak varsa listeledik geliyoruz Sokaklarda terledik bu anlı pakladık Bu denli patlayıpta nedendir dikiş tutturamadık Bi yolunu bulup çekip kurtar kendini Bu pisliğin yüzünden hiphop öldürüyor kendini Ben gibi olamazsın yıkamadan benliği Beladan kurtulmayan başımın tek sebebi ben miyim İnsan hazmedemez tabi başarı kaşarı çeker Yanına çekememezlik eklenince doyulmuyor tadına Adını hatırlamam bi çok parti çıkışı Salça olur ekmeğine bi ton ortak çıkar pastaya O bebelerle yola çıkma bırakırlar Ben Ankarayı bilirdim karanfili soldurdular Bizim oralarda kırmızıya kırmızı derler Sana ihtiyaç yok zaten siktir olup gittiler Bu gece gökyüzüne kaçış provaları Ben düşerken biliyorum yakcaksınız proları Nefretim ! gökyüzüne kapladı Karardı herşey sana gün yüzü haramdır Ben dilimi kana buladığımda çocuktun Daha bu sokaklarda hasat bırakmadık bırakmadık Kana bürüdüm gözlerimi para arka planda Sana ölmek yasak can çekiştircem daha Susmaksa prim yapar bunlarda gazlanır Lavuklara diss atsam regl gibi nazlanır Hasat toplanır elbet biraz daha sabır Gerektiriyor minareyi çalmadan kılıf hazır Marifet bizde değilse gelip tarif et Yetişmek istiyorsan tuzlu olur sana tarife Sanat arife yakıştı biliyorsun galibiyet Bize yapıştı git bi köşede infilak et Nedendir anlamaz bu piyasa biraz andaval Onlar gibi ağlasak mekanlar kız dolar Cebde para para görmedik daha ona Sıra gelir elbet ama önce hedef nirvana Tillahını gömdüm bu yolda azaldı ömrün Kahpeliklerin en ağlasını hiphopta gördüm Parti ortamında hep aynı tabi kardeş çekerler Kulislerde muhabettler sigaralar yanıp söner Cenabet bi ruh orospuluktan köşeyi döner |
|
![]() |
![]() |
![]() |