![]() |
#1 | |||
![]()
Sözler : Son günümdü sanırm gidiş yolu göründü Sırt döndü her bi dost kalem hüzne gömüldü Bi tutam huzur istedim oda çok görüldü Gözüm döndü bi an mermi namluya sürüldü Duman güldürdü ömür tükendi her nefeste Bileklerimde derman kalmadı son kez dinle Küfre maruz kaldım her yaptığım emekte Kavgalara konu oldum bunu her söylediğimde Kadere boyun eydik diye oldu herşey belkide Yüzüne gülenler arkanı döndüğünde küfrederse Eğer ; Azına sıçarım böyle devranın yeter be Kim ne demiş umrumda değil artık böyle Damla düştü yere neden oldu ecele Giden yola son yolcu azrail konuk evime Telaşa gerek yok çekip gidecez sessizce Meraklı değilim dünyaya alın sokun götünüze Sanma herkes dostundu sade dilim doğruydu kesseler de soluğumu baştan kurarım oyunu Dönüyordu dünyaa güya etrafımda Uyansak artık deseler hepsi sadece bi rüya Gömülü bi hazine saklı sanki bu bedende Duyguların önemi yok herkes onun peşinde Dün yakama yapışan bugün her adım peşimde Her adını zikrettimde küfrediyorum nedense Ruhum tıkılı kafeste nolmuş beden özgürse Dünden öncede aynıydı bugünden sonrada öyle Sürtükte aşkı buldum sandım sonra unutuldum Yoruldum koştururken soğudum ulan herkesden Kahpece vurdunuz yine kaybeden oldunuz Bu mu onurunuz moruk siz yoksunsunuz Yolunuz yoluma çıkarsa hayattan soğursunuz Yükseldim kudurdunuz kin kussam boğulurdunuz Bi var bi yoksunuz masallarda kayboldunuz Kuruntunuz bendim ve haksızları savundunuz Ucuz yalanlarla durumu farklı yordunuz Onlar yüzünüze güldü biliriz sizi ne boksunuz Sanma herkes dostundu sade dilim doğruydu kesseler de soluğumu baştan kurarım oyunu Dönüyordu dünyaa güya etrafımda Uyansak artık deseler hepsi sadece bi rüya Övgüye layık olamadım belki hayatımda Dönüm noktalarına varmadan kesildi yolum Tutuldu nutkum gördüklerim karşısında Yapılarınız aklımda hatırlatcam zamanla Kafamda bir kaç plan var gelmez aklına Sırtımdan vurdun ama herbi darbem suratına Az kaldı tanışmana hiç bilmedin tarafımla Ben arafta kaldım huzuru yakaladım burda Kimse bırakmadım yanımda bi kaç kardeş dışında Bir hışımla yazdıklarımı yaktım onun dışında Bir zarar görmedim çabalarınız çıktı boşa Denk gelir sokakta derim rahat dur kaşınma Çünkü umrumda değil çıksın yeni bi kavga Korkum yok değil ama kaçamamda bundan Keşke dedim çoğu zaman bu rüyadan uyansam Rüya olmayacak kadar gerkçek farkederim sonradan Sanma herkes dostundu sade dilim doğruydu kesseler de soluğumu baştan kurarım oyunu Dönüyordu dünyaa güya etrafımda Uyansak artık deseler hepsi sadece bi rüya Vuslat - Sokun Götünüze |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() kanka yorumumu yapmıştım zaten .. beğendim moruk " bu gayet güzel " .d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |