|
![]() |
Zenka Mysterio - Acımasız Gerçekler (Lyric Video) #zenkaçığı |
![]() |
Seçenekler
![]() |
Stil
![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=ovDMnxzSXWk Stüdyo - Biyonik Müzik Mix&mastering - Yılmaztürk Video Edit - Zenka Mysterio Sözler eskiden 2 katlı bi evimiz vardı kuzey tarafında sessiz bi oda konuşurdum onla sanki canlı oyuncaklarımın çoğu ordaydı tek başıma oynardım mutluydum sonra biri sertçe bağırıp çağırdı korkusuzdum karşımda babam gözler yarı baygın sonra dayak attı ama karşısında ağlamadım odama koştum ve oyuncaklarımın hepsini attım ve hüngür hüngür ağlayıp yalnızlığa sarıldım günler geçti peçetelerin gözyaşımla harmanlanması soğuktan çatlayan ellerimi bi kaç kibritle ısıtmalarım sokakta dolaşmalarım küçükçük yüreğimin hızlı çarpası çamurla kaplı yollarda üstümün başımın kir olması önemli değil tabi dışardan toz pembe gözükür yüz ifadelerim hani insanlığınız nerde aklımı kaçırmadım fakat ama ruhu çalınmış bi insan gibiyim berbat sokaklar üstüme gelmekte gençtik tabi birazda asi sırayla kötü alışkanlıklar zamanında girdiğim o pis ortamlar bu sokaklar seni sağ bırakmaz evlat her içtiğimde bi kaç saatliğine sarılmıyo bak dünya boğazıma burda acı burda dram burda halk burda kral şuan daha bi dik durmalısın dedim tolga artık sorun değil önümde uzun yollar uzatmadan kısa kesiyorum bu yolları be yoldaş nakarat hayat sahneme tanıklık etti genç ruhun çıkıçı bedenden sebepler değil yazdırdı bana acı gerçekler yeryüzüne diktiğim 21. mum bu sokaklara bakmakla göremessin köşelerde bizi bul hayat durur biri girer hayatına o an mutluyum biraz gülümseme sonra bakmışın gider sktir olup neyse moruk girmicem aşk konusuna bllliki onun kalp dokusunda bana dokunmasınlar yalnızlıyla mutlu olan adam geride kalanlar yalandan arkanda gözyaşı çalan herşey üst üste gelir aralık ayı soğuk yalnızlık dost sanmıştım bazı yürekli gözüken yavşakları meğerse kuyu kazanların başında geliyolarmış bundan sonra teksin tolga bu yolda yalnız bi yoldaşsın kötü günümde yanımda olmamaları bana çok şey kazandırdı ben gerçek dostluğun ne olduğunu anladım olay oldu saldıraya uğradım kavga ettim yılmadım kim bilirdi belkide dost dediğim adamın planıydı şuan tüm gerçekçiliyle bu satırları yazmama şaitsiniz beni dinlerken isterim anlatın birbirinize tarifsiz mesken tutuyorum tüm sokakları zenka abluka gibidir o gün ölmedim şimdi sıra size döndü bilesiniz |
|
![]() |
![]() |
![]() |