|
![]() |
Zenka Mysterio - Çığlıklar (lyric Video) #zenkaçığı |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=CBNtAyLnU5o Stüdyo- Biyonik Müzik Mix&mastering - Yılmaztürk Edit - Zenka Mysterio Sözler çıldırıyorum bu evde onlar hep tepemde bi bardak su iç yat kabusla uyan hep psikoz bi insan düşün korkuları geceden başlar çaldığım ıslıklar değil neşemden dişlerim sızlar sokakta insanlar kör ebe o kapşonlu adamlar bu sefer değil bilindik beyinden duyduklarım asla değişmez izlenildiğinin haberi yoktur lakin ölü düşler seninle küçük bi çocuk düşün yalnızlığa mahkum tüm duyguları mı tıkadıkları yerdi bodrum duvarların duygusuz suratlarına kanlı yumruk çığlıklarım son değil gözyaşlarına boğuldum bi kurtuluş bi umudumun olması güneşin doğuşu gibi önüm aydınlık mı karanlığı soludum ensemde kaçmam gerek çünkü dar ağaçında sonum çiğerlerimin konuşmaları ruhumu kusturdu nakarat x 2 duyuyomusun çığlıkları bu kadar uzaktan uyuyosun çığlıklarla aslında çok yakın lan benim çığlıklarım daha yakın olsun damardan nabız yok bak aslında ölüyüm bu hayatta senaryolar bin bir türlü çoğaldılar kafamda zaman hızlı bi geçiş çocuklar sokakta sakinleşiyorum sonra sessizlik bastırdığında ellerim göklerde şükrediyorum YARADANA ademoğlunun aklı fikri abad ben meçhul bi rüyadayım sanki şuan abdal cahildik ama olmadık hiç aptal güz mevsiminde çiçek gibiydik bak kararan zayıfsa miğfer hayata dayanmak gerekli tolga sokakların gerçeklerini sunan şeydir zenka soruyorum hanginiz burda istiyo olmak knsrli bedenin son sağlıklı hücresi gibi çığlıklar |
|
![]() |
![]() |
![]() |