|
![]() |
Zenka Mysterio - Zen Kaçığı (Lyric Video) #zenkaçığı |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=M8uwqod6I_4 Stüdyo - Biyonik Müzik Mix&Mastering - Yılmaztürk Video Edit - Zenka Mysterio Sözler senin kim ve ne olduğunla ilgili var bu şarkıda tutkuların gölgesi o gölgeyle bile aydınlandı ayın karanlık yüzü gün görmemiş dünü ruhudur geçmişi Yazmanı daha çok yazmanı istiyorum Aramızda ise tek gerçek şu kimsin sen diye sordu aynı anda üç yüz ses birden en yakındaki hortlakların ellerinde kılıçlar yanıp sönerken Yaşam'a bir kartalın çelik gözlerinden baktım. Gördüğüm, yalnızca koşuşturan küçücük canlılardı. Dünya'yı bir türlü nadas'a bırakmayan, küçücük canlılar.... bu teleş niye herkes nereye kaçtı, meçhul bi sancı bilinmez bir geleceğe mi, yoksa; topluca yaşanan bir yalnışa mı?... dedi dayım bense bu fani dünyada, geçmişini arayan, bi adamım acılar büyütseydi insanı şu anda benim bu eve sığmamam lazımdı Sazlardan sağlam bir dam köylü her hal ev sahibi Seyrek durur kapıda at ve araba Kuş bulutları fışkırır karanlık ormanlardan Engin vadide derinlerde gizlenir balıklar Böğürtlen toplamaya çıkarız çocuklarla Ve karımla süreriz yamaçtaki tarlayı Evde de bi nem var ki kuru yatak o da dolu kitapla inanmak dürüst olabilirim gerçekten yada sevebilirim gerçekte kurtuluş arayarak Soğuk bira ve sıcak öpücüklerde zen kaçığına saygı ve sevgilerimle 2011 den 2015 arası yıllar yüzyıllar kadar uzun bence yaz sokaklarına çekerdim hep perde severdim kışı soğuğu ve yalnız kalmayı şimdi bunları dinlerken hayal kurar bilinç altın hissedebiliyorum acıyı sızlamazken hiç bi damarım önemli olan en derin yerde yatan vicdanın onu kaybetmekse ölmeyi yeğlemeli insanlık kendi ellerimle kazardım kendi mezarımı sürekli çelişki içindeyim kafamda onca soru var ama tek takıldığım yer bilmiyorumlar zen kaçığı belkide tam istediğim bişey olcak ya da lnetli bi herif gibi hissetircek yoldaşa bu senfonide daha fazla çoçukça hissettim umarım parçayı ondan başka kimse dinlememiştir bu böyle devam eder mi kim bilir belki zenka mysterio olup kulaklara fısıldamayı öğretir yıllarca yazdım bi çok kişi sevdi bi çoğu eleştirdi farklı hissettim ve sözlükteki anlam akla geldi ama hayır farklı hissetmekten daha farklı hissettim bu yüzden hep ezmek için tepkiler gelirdi bu satırlar harmanlanıp yazıldı her bi ritmin gizemi 21 yıl sonra çoçuğa mektup olarak gönderilir uzaklara uçmak için çok derin hisset ki hissedebildiğin kadar uzaklara uçabilesin son satırlara ulaşırken biraz anlam katayım geçtiğim yolların alayı sokak ağzı kadar bataklık tam aktığında bi damla daha karşında çıldırışların evimde bana bakan resmin hatıraları anımsatır amacım bi şair bi şarkıcı olmak değil aslında bakarsanız amacım biraz sessizlik biraz huzur biraz yalnızlık bayım lütfen lütfen bana öyle bakmayın ben sokakta açlıkta ve hiçlikte kalıcam zamanı dahi hesaplarım insanlık hali bi gün gelirde bi parça ekmeğe muhtaç kalırsın ölmezken aslında yaşayan ölüden farksızsın halada bilmiyorum ne anlattım ne yaptım böyle hala var mı küçümseme bu gerçek hikaye yada öyle göstermece peki ruhunun derinliklerinde gizlenen o şeyi çıkartmamak için sebep söyle |
|
![]() |
![]() |
![]() |