![]() |
#21 |
![]() tanışma esnalarında cOk sougumdur ondan olabilir.. yada ne bilimm ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Konu séDa tarafından (01-02-2008 Saat 08:37 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Özel Üye
|
![]() Alıntı:
ben istanbulda doğdum büyüdüm ve istanbulda her türlü pislik de var her türlü güzel şeyde.yani sanki cennetle cehennemin arasında kalmış bi şehir gibi.ve istanbulda doğup büyüdüğüm için bu ismi seçtim. yaren:dost demek .benim 5 senem çankırıda geçti(orta son ve lise hayatım)gerçek dostları çankırıda edindim.benliğimi kazandığım yer.en önemli 4 senemi geçirdiğim yer.yaren çankırı kültürü olması nedeniyle ve dost alamına gelmesiyle benim için önemli. yani araf istanbulu yarense çankırıyı anlatıyor benim için çok mu uzun oldu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() ya beN ne bilim daLga gectigimi dusunuyosn sandım hatta böle uzuLdum fLn sonucta anne bu baska bisiye benzemiyo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Özel Üye
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |