![]() |
#21 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Forum Kolik
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Chanky Biz Artistlik Yaparsak Yapabileceğimiz Şeyler İçin Yaparız Varsa Bi Sorun Anestesi Abimi Rahatsız Etmeyin O Size Biraz Büyük Gelir İsterseniz Bulun Beni Ama Tavsiye Etmem ![]() ![]() ThreatEnjoy İlk Turla Elenmek Değil Önemli Olan O Zevki Yaşamak Hemde İlk Battlem Olmasına Rağmen Sizinle Aramızdaki Seviyeyi Düşünün Artık Amele Çakmasları Sizi ![]() Sorunlar, Şikayetler, Mevzular İçin Bak Aşşa İmzadaki İletişimi Ekle ![]() Konu ByİkİzLeR tarafından (03-14-2010 Saat 06:17 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Forum Araştırmacısı
|
![]() Alıntı:
yeterli bi acıklama knka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Alıntı:
Deprest Senin yerin mekanın istanbuLsa oLur Uyar ![]() ![]() ![]() Amacım Tartışıp Zaman öLdürmekde DeğiL.. SizLe Tartışmam En FazLa Zaman öLdürür Dert Yaratmaz Bana..Daha fazla Burdan yazmak istemiyorum.. Konu 3.tur EşLeşmeLeri Battle'La alakalı olan kısımları Saptı Artık.. İletişim için ulaşcağınız Herşey Yazıo Zaten ALtta..Konusmaya Ordan devam ederiz.. Galatasaray Maçını kaçırıorm Şimdi Gitmem Lazım ![]() Forum YetkiLiLerindende ThreatEnjoy Ve Kendim Adına Özür DiLerim..Yarattığımız KirLiLik Adına.. Hayatta 2 çeşit insan Vardır.. 1.si Sadece Konuşur.. 2.Si Konuştuqunu Yapar..Sen Hangisisin ? Konu Chanky tarafından (03-14-2010 Saat 08:04 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |