![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Forum Araştırmacısı
|
![]() Alıntı:
Ben 2.siyim konustuğumu yaparım ve beni tanıyan bunu bilir.Atar yapan sensin istanbula cağıranda sensin.Konu battle 3.tur ama siz konuyu buralara cekmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Benimle bir sorununuz varsa özelden konusalım. Öyle forumdan laf çarptrmayla olmaz.Ankaraya yolun düşerse her türlü beklerim özelden veriyim no'mu.Böyle saçma sapan kavgalar bana saçma geliyo ama okadar canınız tartışma istiyorsa özelden toplu halde tartışırız.Böyle bir tartışmanın içinde olmak canımı sıktı boş yere tartışmakta öyle.Kuyruk acısı olan yansıtmasın.Bu sözümüde üstüne kimse alınmasın.
Herkesden Böyle boş bir laf dalaşı kirliliği yüzünden özür dilerim.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Foruma Isınmış üye
|
![]() Alıntı:
Biz Seviyesiz Ama Seviye Yarattıqını ZannedenLere Seviyesisiz..Tartısmak istemiyorum Gerçekden Durduk Yere..Rap Anestesi Eyw. kardeşim Bundan sonra BöLe Bişey olmaz Zaten Muhattapda oLmayız Sfenksin Dediği gibi ![]() ![]() Kusura bakma Başını Ağrıttıysak AffoLa.. Sözüm Sadece Sana YanL anlaşılmasın.. İyi Forumlar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |