Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > HiPHoP > Battle > 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası
Connect with Facebook

Battle Yarışması 3.Tur Eşleşmeleri..

Seçenekler Stil
Alt 03-14-2010, 08:20 PM   #31
ThreatEnjoy
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 1
İletisim

Alıntı:
Chanky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ByİkizLer 2 KeLamı Yanyana GetirirKen yamyam oLma.. Burda muhattap almam Gereken Birisi Varsa Oda cLan Başkanı oLur..Başkan oLduğu İçin Ve Harbi Adam oLduqu İçin.. Şikayetim OLmaz Önerim OLur..BizDe Göt Var evet.. Sen Vücudunun O Tarafını Korku Kısmına Ayırdıysan BiLemem..

Deprest Senin yerin mekanın istanbuLsa oLur Uyar İst Dışıysa GeLmem Mümkün Değil Gibi Ama Çankırı Ya da Ankara'ya yoLum Düştüğünde bi aLo Kadar uzak OLursun buda Sorun DeğiL.. Hem Lafı Atan Sensin Yemeyide BiLiceksin KLavyeyi Delikanlılık Yapmakda Kullanmam Ben..Kullancaqım O Kadar Kafa Varken Uza Yani

Amacım Tartışıp Zaman öLdürmekde DeğiL.. SizLe Tartışmam En FazLa Zaman öLdürür Dert Yaratmaz Bana..Daha fazla Burdan yazmak istemiyorum.. Konu 3.tur EşLeşmeLeri Battle'La alakalı olan kısımları Saptı Artık.. İletişim için ulaşcağınız Herşey Yazıo Zaten ALtta..Konusmaya Ordan devam ederiz.. Galatasaray Maçını kaçırıorm Şimdi Gitmem Lazım

Forum YetkiLiLerindende ThreatEnjoy Ve Kendim Adına Özür DiLerim..Yarattığımız KirLiLik Adına..

Hayatta 2 çeşit insan Vardır.. 1.si Sadece Konuşur.. 2.Si Konuştuqunu Yapar..Sen Hangisisin ?
Aynen Katılıyorum..
ThreatEnjoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2010, 08:34 PM   #32
Sfenks
Forum Kolik
Kullanıcı Avatarı

Sfenks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 120
İletisim

bizim tayfa seviyesi düşüklerle muhattap olmayın yolu açık olsun herkesin
Sfenks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2010, 09:07 PM   #33
ƒυякαη
Forum Araştırmacısı
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 146
İletisim

Alıntı:
Chanky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ByİkizLer 2 KeLamı Yanyana GetirirKen yamyam oLma.. Burda muhattap almam Gereken Birisi Varsa Oda cLan Başkanı oLur..Başkan oLduğu İçin Ve Harbi Adam oLduqu İçin.. Şikayetim OLmaz Önerim OLur..BizDe Göt Var evet.. Sen Vücudunun O Tarafını Korku Kısmına Ayırdıysan BiLemem..

Deprest Senin yerin mekanın istanbuLsa oLur Uyar İst Dışıysa GeLmem Mümkün Değil Gibi Ama Çankırı Ya da Ankara'ya yoLum Düştüğünde bi aLo Kadar uzak OLursun buda Sorun DeğiL.. Hem Lafı Atan Sensin Yemeyide BiLiceksin KLavyeyi Delikanlılık Yapmakda Kullanmam Ben..Kullancaqım O Kadar Kafa Varken Uza Yani

Amacım Tartışıp Zaman öLdürmekde DeğiL.. SizLe Tartışmam En FazLa Zaman öLdürür Dert Yaratmaz Bana..Daha fazla Burdan yazmak istemiyorum.. Konu 3.tur EşLeşmeLeri Battle'La alakalı olan kısımları Saptı Artık.. İletişim için ulaşcağınız Herşey Yazıo Zaten ALtta..Konusmaya Ordan devam ederiz.. Galatasaray Maçını kaçırıorm Şimdi Gitmem Lazım

Forum YetkiLiLerindende ThreatEnjoy Ve Kendim Adına Özür DiLerim..Yarattığımız KirLiLik Adına..

Hayatta 2 çeşit insan Vardır.. 1.si Sadece Konuşur.. 2.Si Konuştuqunu Yapar..Sen Hangisisin ?
Ben 2.siyim konustuğumu yaparım ve beni tanıyan bunu bilir.Atar yapan sensin istanbula cağıranda sensin.Konu battle 3.tur ama siz konuyu buralara cekmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Benimle bir sorununuz varsa özelden konusalım. Öyle forumdan laf çarptrmayla olmaz.Ankaraya yolun düşerse her türlü beklerim özelden veriyim no'mu.Böyle saçma sapan kavgalar bana saçma geliyo ama okadar canınız tartışma istiyorsa özelden toplu halde tartışırız.Böyle bir tartışmanın içinde olmak canımı sıktı boş yere tartışmakta öyle.Kuyruk acısı olan yansıtmasın.Bu sözümüde üstüne kimse alınmasın.

Herkesden Böyle boş bir laf dalaşı kirliliği yüzünden özür dilerim....
ƒυякαη isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2010, 09:11 PM   #34
ThreatEnjoy
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 1
İletisim

Sabahtan Beri Laf Atıyosunuz Seviyemiz Düşük Değil Demekki Laf Attığınıza Göre Daha da Bişi Demiyoruz Biz Kalp Kırmak Bize Göre Değil Kalın Sağlıcakla
ThreatEnjoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2010, 09:25 PM   #35
rap-anestesi
Aktif Üye
Kullanıcı Avatarı

rap-anestesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 2
İletisim

arkadaşlar lütfen sakin olun bu ne ya yakışmıyo bize sadece bi eglence işte sonuçta..ama bunu tartışmaya dönüştürmeyi başarmışsınız nese artık uzatmayın herkese saygılar..
rap-anestesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2010, 09:41 PM   #36
Chanky
Foruma Isınmış üye
Kullanıcı Avatarı

Chanky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 9
İletisim

Alıntı:
DepresT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benimle sorunun ne bilmiyorum ama klavye başında delikanlılık olmuyo Her türlü yüz yüze teke tek .
Bunu yazan Sen DeiLmiydin ?? İstanbuL'a Çağırmadım.. ? İstanbuldaysan çağırıyosun ya geLirim Diorum.. Değilmişssin Demekki..
Biz Seviyesiz Ama Seviye Yarattıqını ZannedenLere Seviyesisiz..Tartısmak istemiyorum Gerçekden Durduk Yere..Rap Anestesi Eyw. kardeşim Bundan sonra BöLe Bişey olmaz Zaten Muhattapda oLmayız Sfenksin Dediği gibi
Kusura bakma Başını Ağrıttıysak AffoLa.. Sözüm Sadece Sana YanL anlaşılmasın..

İyi Forumlar..
Chanky isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2010, 09:46 PM   #37
rap-anestesi
Aktif Üye
Kullanıcı Avatarı

rap-anestesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 2
İletisim

eyw. kardeş anlayışın için hiç gerek yok tartışmaya sonuçta hepimiz aynı amaç için bu yoldayız böyle birşeyin olması açıkcası beni üzdü ama nese kapatalım bu konuyu..
iyi forumlar.
rap-anestesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2010, 11:05 PM   #38
Malibu
Super Moderator
Kullanıcı Avatarı

Malibu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 130
İletisim

KilitLicektim vazgetim benim yorumumdan sonra tartışmaya yönelik yorum olursa burdan uçarım =) ...Saygılar sevgililer

Biaaçç..Hep söylemek istemişimdir nie dedim bilmiyorm .d
Malibu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla