![]() |
#1 |
![]() çankırıda adam akıllı ben bu işi kıvırırım cewrem var sahneye cıktıgımda aparlamam toparlamam yaptıgım işin kralını yaparım sahnede büyülerim kendi lyriclerimle rapi yasattiririm diyen
benim mekanım var yada güzel bir mekan ayarlayabilirim içinde en az 8 cıkıslı mixeri olan saglam kaliteli mikrofonları kral bi ortamı olan rahatlıkla iş yapılabilecek yeterince bizi biz yapabilecek cankırıya yakısan bir mekanım var diyen siz yaparsaniz bende zevkle dinler size eşlik ederim buldugum her adamı deil buldugum her rap severe sizi iyi bir şekilde anlatarak size getirebilirim dinletebilirim costurtabilirim diyen SÖYLEYENLER İSTEYENLER DİNLEYENLER GÖTÜ KALKMAYACAK OLAN KİŞİLER.. SADECE KENDİNDEN SORUMLU OLAN KİŞİLER. SİZİ CANKIRI HİPHOP VOL 1 e dawet ediyorum .. Not : Saçma sapan Cewaplar yazmayınız Konuyu Dağıtmayınız sohbetinizi baska yerde yapıp sonucları bu topiğe tasıyınız. Dışardan Adam Getirme Konususu Tartışılmaksızın VOL 1 için YASAK OLMASINI TALEB EDERİM kendi basımızı gördükten sonra adam cagırırız MC Yane ARTIK TAK ETTİ ... CANKIRI BİRLEŞMELİ !!! |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]() evet kimler geliyorsa http://www.18yer6.org/forum/showthread.php?t=223 bu konuya isimlerini yazsınlar
|
![]() |