![]() |
#1 |
![]() ByKoVBoY - Silinmiş Anılara Şarkı Sözü Devamı Gelmiyen Şarkılarda Hep Adın Var Yalnızlığı Hatırlatan Seninle Dolu Anılar Satırlarda Yazılı Benim Aşkım Duvarlarda Kazılı Anlam Veremediğim Acıları. Aklımdan Silemediğim İnsanları Ne Yapmalıyım Tinermi koklayım ? Savaşı Açtım Zaferi Sen Kutladın.. Ben Unutmadım. Sordum Kendime.. Seninle Yaşamak Başıma Açılacak En Güzel bela Olurdu. Tek Çarem Buydu. Bekleyen Gözlerimde Yoruldu. Dostlarımda Sordu Özledinmi Onu ? Cevaplamak Kolay. Ancak O Anı Hatırlamak Zordu Son Kelimende İnan Çok Tekledim Sana Bakarken Büyürdü Göz Bebeklerim Kalpde Ufacık Bir Umut Varmı Dersin Benim Çiçeğim İlk Baharda Solarmı Dersin Gelde Artık Bitsin Artık Bu Özlemim Yerine Gelsin En Güzel Sözlerim Benden Uzak Olmak İçin Bir Sebebin Varmı ? Senin Kalbin Bensizliğe Dayanırmı ? Kucak Açtım Yollarına Tutsak Oldum Aşkına Alsanda Rahatlasam Kollarına.. Ağrılarla Bıçak Saplanır Sol Yanıma.. Ne olur Sende Yalnız Bırakma Ayırma Ellerinden Ellerimi Ben Hayata Küsmüş Biri Zifiri Gecelerimden Gündüzlerim Kararır Özlemimden Yeterki Bir Umut Olsun Beklerim Ben İlk Işıkla Uyanır Erkenden Ve Herşeyden Önce Adınla Başlar Bu Hikaye Sen Ve Ben Ayrılığı Simgeleyen Kelimeler Var İçinde Yorgan Altı Gecelerde Evdeki Selpaklar.. Seni Hatırlatan Birşeyler Var Her Yerde.. Gözler Damla Damla Sözler Birbirine Ardışık Ne Çare Seni Düşünürken Bedenim Titrek.. Kafam Karışık Bir Halde Söylemek İstediğim Tüm Sözler Beynimde Saklı Elimde Olsa SÖküp Verirdim Sana Kalbimdeki Aşkı Ne Zaman Görsem SEni üzerimden Atamadığım Bir Şaşkınlık Gizliyemediğim Sevgi Adeta Bir Taşkınlık İçerisinde Ben Yalnızlık Çerçevesinde Yerimi Aldım Çok Sevdim Terk Edildim.. Karşılığı Bumuydu Tanrım Güzel Bir Rüyaydı Ama Sen UYandırdın.. Yalnızlık Zor Gelir Bana Hatırlatan Şarkılara... Seni Sordum Cevap Vermedi Silinmiş Anılara Yalnızlık Zor Gelir Bana Hatırlatan Şarkılara Seni Sordum Cevap Vermedi Silinmiş Anılara Son Baharda Solan Yaprağın Yerine Koy Beni Sonra Bir Düşünki Aşkın Beni Neyledi Her Yerde Arar Oldum Gözümün İçine Bakan Gözleri Silinmiş Anılara Sordum Seni Cevap Veremedi. Suçluyamam Seni Gitmeliydin.. Yasak Olmuş Gönlümde Sende Bitmeliydin. Silinmeliydin Aklımdan Silinmedin. Geri Dönmen İçin Ettiğim Duaları Görmeliydin Ben Böyleyim Derin Sevdim En Az Benim Kadar Sevmeliydin Sende. Benimle Hayatı Yaşasan Severek Yaşlansan Gözümün İçine Baksan Ahbi Anlasan.. Zordayım Elimi Tut Sensizlikle Kaybolmaym Bırak Ağlayım Ben Malup Oldum Satırlarıma İçimi Haykırayım Herşey Bitti Farkıydayım Sen Başka Bir İnsanlasın.. Bense Yalnızlıkla Şarkılardayım... Yalnızlık Zor Gelir Bana Hatırlatan Şarkılara Seni Sordum Cevap Vermedi Silinmiş Anılara Yalnızlık Zor Gelir Bana Hatırlatan Şarkılara Seni Sordum Cevap Vermedi Silinmiş Anılara.. Anılara... Anılara... ByKoVBoY Sözlerin Tamamı Bana Aittir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |