![]() |
#1 |
![]() ByKoVBoY - Artık Bulamazsın Şarkı Sözü ByKoVBoY - Artık Bulamazsın Lirik , Rap Sözleri , Şarkı Sözleri Haykırdım Dünyaya Nefretimi Üstüme Düşer Oldu Zehir Ettim Ben Günlerimi Ellere Verdin Sen Benim Olan Kalplere Girdin Sen Rüyalarımda Kabuslarımın Üstünü Örttün Sen Madem Sevdin Bu Kadar Neden Terk Ettin Aniden Gelen Haberle Beni Bitirdin Güzel Anıları Bile Kirlettin Böylemi Olacaktı Sonumuz ? Sen Mahvettin Yıktın Büsbütün Zamansız Beni Üzdün Sevgiye Aşka Küstürdün Yüzümde Bir Tebessim Bile Kalmadı Çabaladım Olmadı Yine Unutamadım.. Ardında Bir Adam Bıraktın Yaşları Kurutamadın İyi Dinle Sana Sitemim Var Bu Sözlerimde Beni Aradın Artık Bulamazsın MasMavi Gözlerinle İçimi Aydınlatamazsın Arama Sorma Duyma Beni Bulamazsın Utanç Verici Haldesin.. Söyle Yüzüme Nasıl Bakıcaksın ? Her Gece Akıcaksın Gözlerimden Su Gibi Bardaklar Boşalır Görünür Dibi Ey Sevgili.. Aşkın Beni Neyledi Önceleri Gözleri Sözleri Perdeledi Sonra Acımadan Kalbime Sıktın Mermileri Sanmıştım ki.. Gerçekten Sen Bir Peri. Ben Deli Gibi Sevdim Bir Serseriyim.. Senin Eserin.. Tebrik Ederim. Sen Kal Huzurlu Mutlu Yaşamaya Bak Ben Yaşadım Başaramadım Bu Beden Sevmeye Artık Korkak Sokak Lambası Bile Patlak Karanlık Ortasında Yalnız Kaldım Tutamadım Gözleri Ağladım Dayanamadım Yazdım Sayfalara Haykırdım geri Karaladım Resmine Bakmaya Bile Kıyamadım Aynaya Baktım Sordum Kendime Kimsin Sen ? Kaybettim Benliğimi Resmen.. Ahsen Bilsen Geceleri Uyku Geldi Geçti Gözümün Önünden Soldu Yapraklarım Yere Düştü Tek Tek Görünce Seni Kalbime Boş Sancı Batar. Bedenim Titrek. Besliyorum Gün Geçtikce Sabret Su Verdikce Büyüyor Bu Nefret Güneş Doğdukca Ben Batıyorum Allahım Sana Geliyorum. Anlamsızca İnsanlara Bakıyorum Şaşıyorum Senelerce Süren Sevgileri Kıskanır Oldum Alıştı Bu Beden Terk Edilen Hep Ben Katlanır Oldum Acılarımı Satırlara Doldurdum Saksılarımda Çiçekler Açtı Sen Soldurdun Dondurdun Kalbimi Dinle Bak Unutamadım Seni.. Tek Sözün Yetti Yaralıyım Şimdi.. Bu Lirik ByKoVBoY Tarafından Yazılmıştır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |