![]() |
#1 |
![]() RiyazaT AllaaaHh ! Freestyle war :P RiyazaT ilk konuk misafir.. newly basla cwr cLan:. newly 2 tane ben 2 tane sen cwr cLan:...(*)newly(*) sonra riyazat hakem RiyazaT hadi başlayın ![]() cwr cLan:...(*)newly(*) korkuna esir olmuşsun sanırım başladım bikere beklemem yazarım çankırıyla battle alışkanlık yaptı her gece sizle azarım writerlığımla değil bu saatten sonra mcliğimle kağıt karalarım hiç değilsede mc yim deyip sitede laf ebeliği yapıp msn de kaçmam söyliyeceklerim az gelecek inanıyorum buna ulan bi kıza lan dedin newly bence kendinden utan ağızdan çıkan her söz bir konuya kelam gece gece karşında ankaradaki belannnn:F ' ~c3n mLtm~ ●๋: ' ankaradan qeLms bay artist cok bilen orasından burasından kelime türeten meltem seni freestylede sefil eden olmayınca c3n clana sewk eden RİYAZAT way yavru way meltem benle atışacan kızım sen ![]() cwr cLan:...(*)newly(*) taş attım havaya düstü suya fışşşş fışşşş:F başlamalıyım ama söyliyceğim tek laf c3n de harbi fıss bence manime bakıp edebiyat öğren flow kat ama söylerken sesini kısss söyliyceğim bu kadar sus kır düzünü ewinde otur kız ' ~c3n mLtm~ ●๋: ' kaça satılık kelimelerin her harfi ? kötü markaLık seNin derdiNin her hecesİi farketmeZz KarsıMda writeri mc si rapin kadar konus Karsımda serseRii ...!! : cwr cLan:...(*)newly(*) owwwww süperdi RİYAZAT kız işi biLio olm harbi ben bu kdar bekLemiodum lan ![]() ' ~c3n mLtm~ ●๋: ![]() ![]() ![]() cwr cLan:...(*)newly(*) ruh halim sıfırın altında yüzlerce sayemde çekiyosunuz sancınızı günlerce belkide yakında olacak cwr dream tv de hitlerde uğraşmazdım ama ilkim oldu artık (senle) yum gözlerini kızmamı görmemek için her kelimem uydurmadır sadece senin için uykusu da gelmmiş oyyy abisi meltem kardeşimizin dikakt microfonu elinde bırakıpda içi geçmesin bana göre rapinizde sizde kimsesiniz RiyazaT KOP EVLADIIIM ![]() ' ~c3n mLtm~ ●๋: ' battLe şov esNası qeLdi sana baş aqrısı atısma sırası cıktı KarsıNa free kamcısı her yerİn writer oLsa kac yazar Ankara koLpası böLe dewirirLer saHİp oLmadıqıN tahtıNı RiyazaT oooooooouwwwwwwwwwwwwwwww ![]() ![]() ' ~c3n mLtm~ ●๋: ![]() ![]() ![]() ![]() cwr cLan newly saygımı tükettin sanırım sabrımdan artık aşmalı bir damla arkadaş bana kolpa dedi msnden gözyaşlarım sana küfürsüzde ezerim seni sonu ise saygılarımla anadolu kültürümüz mü geldi size göre sallama sus artık bu kadar da çok ağlama sonuç belirlendi karşımdaki dallama ne beklersinki boş zamanlarında bir elinde cımbız dieride ayna sitelerde mcyim diye sen anca aralarda kayna writerlığma attığın 2. laf tadını kaçırmasan iyi olur aslında sonunu öğrenmekten korkarak başladğın bi OYUN bu lakin olamadın farkında öğrenince işi ise ciddiye wurma illaki kelimeler sınırlı ama söyliyceklerim daim bomla dikkat dilinde patlamasın sonuncusu meltem abla ' ~c3n mLtm~ ●๋: ' tasmanı takmayaLım sana ona buna saLdırman için ezikLiqine anLam weremiyorum yorum yok acaba niçin ? qereksiz kompLeksLerdesin qörüyorumki kacmıs keyfin? bosuna iNat etMe bu qece redifLeri bitMess meLtemin ' ~c3n mLtm~ ●๋: haKem beyy sözz sizde ![]() RiyazaT ooo manyaqsın meltem ![]() RiyazaT BERABEREEE !!! Konu c3n-mLtm tarafından (07-09-2008 Saat 12:33 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Azimli Üye
|
![]() arkadaşlar meltem aramıza mc olarak sonradan katılan bir arkadaşımızdı ben burda tarafsız bakan biri olarak meltemi çok beğendim hem bar'larda ki uyumundan dolayı hem kafiyelerdeki uyumundan dolayı hem anlamdaki uyumundan dolayı bu meltemin ilk kapışması benim bildiğim kadarıyla ama gerçekten çok süper çok beğendim tebrikler meltem kardeşim...
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Aktif Üye
|
![]() Alıntı:
saoL öMer faruK kardessiMm... ewett iLk kapışMaMdıı...yaPtıK işte bşyLer... Konu c3n-mLtm tarafından (07-09-2008 Saat 03:32 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |