![]() |
#1 |
![]() kardeşim buyur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Özel Üye
|
![]() Topunuza köstek , nerede destek ? , daha alayı toy bebek Bendeki rap meslek , oynarsın sek sek , Bide biz elinize versek ?? 4 taraftan lyrical baskı , beni görünce gözler şaşı , aldınmı otoyoldan maaşı ? , çankırı mc'si baştacı.. Girdi cwr'ye riyazat sancısı , 18yer6' burası yokki çıkışı ![]() Hor görmüyorum saflığını , çocuksun alışırsın bırak gitsin zamanı , Nerde büyüttün içi saman dolu kafanı ? Yeşillik görünce atla aşağı , aldım bayrağı , diktim ankaranın ortasına sancağı !! Birazdaha yazıyım ![]() Atakuleden izlerim aciz rap'inizi... Soyut anlamlardaki cümlelerinizi Hanginizde war acaba battle felsefesi ? Tezatlarım cwr için 7/24 daimi.. Hangi koyulukta yüzünüzün rengi ? Kaşıntınız neydi moruk gecenin bu vakti ? Yazdığın flowlar bana göre ecdebi.. Kendine kural bellemişsin basitliği.. Msn'den aktaramam sana içimdekileri.. Yüzyüze konuşuruz moruk onunda gelir vaktii !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Acemisi
|
![]() kulağıma geldi rap haberlerin dökemedi konuşan kimse dişlerimi disslerini albüm yapanlardan olmayasın içinde kalmış sanırım acılarının yanı sıra dikakt et de içinde patlamasın kulağına okuduğum liriklerim camiye diz koy tanrıya şükret emindim önceden bağırdığın tek rap kafkef ustalardan duyduklarınla büyüdüğünü sen hala inkar et internet fresstaylekingliğinle yıllarca övünme çıkar bir gün karşına senden haysiyetli iki kelime cewap weremediğin anda eski parçalarını dinleyip küfretme giderimi yaptım ben bir kere kralıda gelse olur içimde dublenin yanına bir meze cwr nin sofrasında leş olmaktan sakın ha waz geçme ankarayada geldiğinde bulursun sayemizde övünülecek 2 kelime atışmıştım cwr ile |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Özel Üye
|
![]() Bumuydu ????????? İYİ OKU O ZAMAN.... Rap okuLumun diss kokan sıraLarına otur bakaLım Sizi gömmek kabahatim ise lütfen poLemik yapmayaLım. . . YazdıkLarımı sindirebiLmen için sana kaliteli bir fitiL lazım. Beni merak eden oLursa sabah akşam 18yer6'ndayım Gözyaşı gibi akıp giden bu kafiyeLeri bedeninde hisset.. Elbette vardır bu atışmada bir hayır ve keramet .. Beni yenmen için biraz daha fazla keLime türet.. Baktın oLmuyormu ? uğraşma o zaman s.et Bu 4 lüKLerin aLtındaki fay hatLarı seni bekliyor pusuda.. FaaLiyete sokmak için tek bir diss'im yeter bunu anLa.. Baya zorLanacağını umuyorum şimdi klavyeni parçala... Benim için kimse farketmez Underground ayakLarımın aLtında.. Uydurduğun en kaLiteLi sözLerini bana gönder.. CWR'yi topLa geL ! yapın bana akınLar ve seferLer. Rap savaşında kıLıcım zülfikardır kelimeler ise zırhLık eder .. SözLerime eL saLLa !! Riyazat Çankırı'dan selam eder ![]() sON Diss'ini bekLiorum sonra atışma ankete sunuLsun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Acemisi
|
![]() sitenin fedayisi koklar hepinizi bırakın rapinizi okumadan dissimizi gömülmeden yerinize son saygı bu hepinize amaçsız rap yapmak size göre kahbelik ise tavsiyelerimize uyun kendi sözlerinizle uyuyun yalanlarınızı sokacak başka delikler bulun.. önemsediğin gözyaşı bırak ulan bu lafları flex battle la kaşarları eritip dökmeli hazları sizden cewaplar: izleyerek azmalı karşımdaki susmayan köpek boynındaki gümüş tasmaydı yem parasına satıldın gecenin bombasını benden çaldın patlatacak yer bulamayınca büyük ihtimal kuluçkaya yattın çıkarmaya çalışma yawrularını az mı geldi dilencilerinizin maaşları sizleri çanlırılı gaylere satmalı tatmadan bırakmazlar kanınızı iziniz kaldı abaza diye laflarım karanfil yan sanayisi çankırıya gelmiyim oraya sizi lirik ile boğmaya yetmezsede a'capella tarzı battle ımla hazırlıksız gelmişsin utanma yazılanlar utanana değil alınacak göte sahip olanlara.... gecen ii olsun ankete koyarsın sen |
![]() |
![]() |
![]() |