Alıntı:
cwr_newly Nickli Üyeden Alıntı
şaka gibisiniz sadece rapper rap dinler ahahah
asıl rap amerikada doğmuştur bilirsiniz isyandır haykırıştır we rapper lar piskopat adamlar oluyolar madem herşeyi kurallarına göre yapıyosunuzzzz ot için adam yaralayın ewlerinizde karı kız partysi düzenleyin
ben rap de dinlerim hayko fanıyımda itrazı olan wrsa önce otunu içsin sonra adam yaralasın karı kız partisi yapsın öle gelsin herşeyi kurallarına göre....
|
Dediklerinin birazına katılıyorum birazına katılmıyorum
Dogru raper sadece rap müzik dinleyecek diye birşey yok..
ot için adam yaralayın ewlerinze karı kız partisi düzenleyin..karı kız partisi..Türk'üz bizimde bi ahlak sınırları var sonuda o dediğin zenciler gibi olmaz elbet
ot iç adam yarala işte bu mevcut
ha senin kastın ABD deki east coast west coast galiba .. Zamanında Bigge Ve 2Pac ölene kadar dogu batı vardı ve milaryar dolarlar dönüyordu..Para yüzünden sırf rekabeti azaltmak için millet batıdan veya dogudan birisini görünce öldürmeye calışıyordu.O ölSün rakibim azalsın daha cok para kazanayım..Ha Şuan da var zenci GangsterleRin işi silahla dolanan..
Bak şöyle birşey var GANGSTER FARKI BİRŞEY Gangsta Rap ayrı bişi GANGSTER olarak yaşayan Rapciler vardır GANGSTA RAP yapanlar vardır bunların illa Thug Life yaşamı olacak deĞil... Karıştırma..Gangster Olmak gerekmiyor Rap kurallarına göre yapmak için..Hırsızlık Gasp çetecilik felan filan Gangsterlerin işi..Gangsta bi ritimdir..Gangsta bi tür konu ritim Türkçede tam bir kelime ile ifade edilemiyor.Ama konu -ritim gibi birşey..
Kısaca diyeceğim Rapin Özü değildir Gangster olarak yaşamak
Konu Malibu tarafından (01-03-2009 Saat 12:42 PM ) değiştirilmiştir..