|
![]() |
#1 |
![]() alkışlamamaları ayıp olurdu zaten sonuçta bi gösteri var ve güzeldi performans ama ordakilerin gördüğüm kadarıyla bazıları aile,herkes eşini alıp gelmiş yada çocuklarını ve konseri izlemeye gitmişler ve eğer rap diye böyle küfür dinlemeleri hoşuna gitmez yani (ki bazen sık ve ağır küfürler vardı) herkes geldiği için ben bu yorumu yaptım yoksa gençler arasında olsa farketmez tabi
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Foruma Isınmış üye
|
![]() paylaşım için teşekküler bence güzel olmuş. ama tabıkı herkesin kendi fikri zevk meselesi eleştiri hep iii yönde olmaz eleştiriyi yapana ve - bukadar emek verip artı bızlerle paylaşığı için- egemene de saygı duymak gerek. zaten kımse saygısızlık yapmamış. eeft şarkı küfürlü çok ağır olan küfürler toplu ortamda hoş olmaz ama şuda var o gün konserde soyledıgın şarkıysa( ben ordakı sarkıları tam hatırlayamdım ) bılen yada rap dınleyenler harıc aıle kısmı o küfürleri duymamıştır bile bence ..... emeğe saygı ....... eleştirenede saygı ...... paylaşım içinde teşekkürler Konu MÜPTELA tarafından (06-17-2008 Saat 10:20 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Aktif Üye
|
![]() Alıntı:
katılıyorum, bunu demek istemiştim.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Heveslisi
|
![]() ben kimseye bi saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum sadece şarkıyı indirdim dinledim ve beğenmediğimi söledim ama nedense bazı arkadaşlar bunu saygısızlıkmş gibi gördü sanırım eleştiriye açık gibi göründükleri lafta kalan arkadaşlar.emeğinize sağlık diye ilk yorumumda yazdığımı da hatırlıyorum. kısacası KİMSE BANA BURDA SAYGI DERSİ VEREMEZ!!!!!!!!! evet normal hayatta küfür edersin hatta ederiz ama sen bunu alıp konserde rap diye söylersen herkes rap i yanlış anlar sonrada rap e sıcak bakmazlar işte.... sadece saygı gösterene saygılaaaaarrrrrr |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Acemisi
|
![]() birincisi rap=küfür değil tabiki ama rapte küfür içkinin yanında çerez gibidir bu parcada kardeşim biraz küfür etmiş. beğenmemk ya da beğenme kişinin kendi yorumu yani. ikincisi konsere bi konu açıcaz yorumlarınızı sonraya saklayın... üçüncüsÜ arklar bu konuyu UZATMAYALIM.... |
![]() |
![]() |
Etiketler |
c3n, c3n clan, debriyaj records, egemen, hiphop, mp3, rap, track |